Clouseau naar Live At 2018 : Showbizzkanaal

07/03/2018

Clouseau naar Live At 2018

Clouseau, Live At 2018, Clouseau speelt hun laatste Nederlandse concert van 2018 tijdens Live At. De Belgische groep rondom zanger Koen Wauters is op maandag 30 juli te zien bij deze zesde editie van Live At. Eerder werden Brigitte Kaandorp, De Dijk, Graham Nash, De Edwin Evers Band, K's Choice, Venice en alt-J al aangekondigd. De kaartverkoop voor het concert van Clouseau start aanstaande zaterdag 10 maart om 09:00 uur.

Clouseau
Clouseau draait al meer dan 20 jaar op het hoogste niveau mee en is zowel in België als in Nederland nog altijd ongekend populair. Tijdens dit exclusieve concert speelt de band ook grote hits als Daar Gaat Ze, Laat Me Nu Toch Niet Alleen, Altijd Heb Ik Je Lief, Anne en natuurlijk Passie. Voor de band is dit het voorlopig laatste concert in Nederland.

Many more to come
Eerder werden Brigitte Kaandorp Wereldtournee, De Dijk, Graham Nash, De Edwin Evers Band, K's Choice, Venice en alt-J al aangekondigd voor de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater tijdens de zomermaanden van 2018. De komende maanden wordt de rest van het programma onthuld.

Ticketinfo
Kaarten voor Clouseau op maandag 30 juli zijn €42,- incl. €3 servicekosten en excl. transactie- en/of verzendkosten. De kaarten zijn vanaf zaterdag 10 maart om 09:00 uur verkrijgbaar via www.liveAtAmsterdamseBos.nl en www.eventim.nl.

 

20:02 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziekfestivals | Tags: clouseau, live at 2018 |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.