Foto's: Cast "Nonkel Jef & de verloren zoon" voorgesteld : Showbizzkanaal

05/03/2018

Foto's: Cast "Nonkel Jef & de verloren zoon" voorgesteld

nonkel jef & de verloren zoon,theater nonkel jef & de verloren zoon,nonkel jefDe legendarische komische televisiereeks "Nonkel Jef" komt voor de tweede keer tot leven op de theaterplanken met Ivo Pauwels in de hoofdrol van dit heerlijk blijspel. Vanmorgen nodigde Theatertainment de media  uit in de Antwerpse Hilton voor de castvoorstelling van "Nonkel Jef & de verloren zoon". Bekijk hier het fotoverslag! 

Het werd een bijzondere belevenis voor de cast, want Nonkel Jef bracht zijn favoriete koe mee naar de Antwerpse Groenplaats voor een sessie rustgevend koeknuffelen.

Nonkel Jef is terug! Samen met zijn vrienden Odette, Sander en Zotten Dré geniet Vlaanderens meest bekende boer van zijn oude dag op zijn hoeve. Maar als een gladde projectontwikkelaar uit de stad de boerderij wil gaan kopen, gaan de koeien aan het dansen. Kiest Nonkel Jef voor het grote geld? Of blijft hij trouw aan zijn Kempische koppigheid? En lijkt die roodharige landmeter niet sprekend op een oude bekende? Is-ie 't of is-ie 't niet?

"Nonkel Jef & de verloren zoon" - Vanaf 30 maart tot en met 15 april 2018 in Theater Elckerlyc. Er volgt een tour door Vlaanderen.

Een productie van Theatertainment.
Script: Brik Van Dyck
Regie: Dirk Lavrysen
Met: Ivo Pauwels (Nonkel Jef), Linda De Ridder (Odette), Luc Verhoeven (Izzy), Dirk Lavrysen (Sander), Patrick Onzia (Zotten Dré), Diana More (Magda) en Brik Van Dyck (als louche zakenman).

Info & tickets: www.nonkeljefinhettheater.be

De commentaren zijn gesloten.