Marie Méro opent gloednieuwe concept store in Mechelen : Showbizzkanaal

02/03/2018

Marie Méro opent gloednieuwe concept store in Mechelen

marie_méro.JPGOp vrijdag 2 maart 2018 opende op de Ijzerenleen 9-11 de zesde Marie Méro concept store!

Op deze stek zat voorheen kledingzaak 'Chantal' gevestigd. 'Chantal' stond jarenlang garant voor stijlvolle damesmode in Mechelen en ver daarbuiten. 

U vond er een waaier aan trendy merken, waaronder ook Marie Méro. Zaakvoerster Vanessa besloot haar professionele carrière een ander wending te geven. Wij blikken terug op een loyale en zeer aangename samenwerking en wensen haar succes toe met haar nieuwe uitdaging!

Voor de vestiging van de zesde Marie Méro concept store zagen wij de Ijzerenleen 9-11 in het bruisende Mechelen als dé geknipte locatie! Vertrouwde gezichten en boegbeelden van 'Chantal', Daniëlle en Chris, stappen mee in het nieuwe Marie Méro avontuur en staan te popelen om u te verwelkomen. De Marie Méro collectie heeft voor hen geen geheimen en bovendien kennen zij als geen ander de knepen van het vak.

In de Marie Méro concept store in Mechelen zal u, net zoals in onze andere concept stores, genieten van een aangename winkelervaring. Klanten verwennen is onze missie! Reken op professioneel advies, bediening met de glimlach en een uitstekende service. Dit alles in een warm en huiselijk kader ...

Marie Méro concept store
Ijzerenleen 9-11
2800 Mechelen
T: 015 68 32 68

22:02 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Fashionnieuws | Tags: marie méro, mechelen |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.