André Hazes helpt in Oudje zkt. Vrouwtje senioren aan een nieuwe liefde : Showbizzkanaal

01/03/2018

André Hazes helpt in Oudje zkt. Vrouwtje senioren aan een nieuwe liefde

andre_hazes.JPGDit najaar presenteert SBS6 Oudje zkt. Vrouwtje, een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Krasse knarren en grijze ladies zullen met hulp van presentator André Hazes de stoute liefdesschoenen aantrekken en op zoek gaan naar een partner voor (de rest van) het leven.

Voor deze leuke maar zeker ook serieuze feelgood show zijn we op zoek naar 70-plussers. Dames en heren op leeftijd die vitaal en charmant genoeg zijn om hun hart nog één keer open te zetten. Een beetje eigengereid mogen ze best zijn, senioren weten per slot van rekening heel goed wat ze wél en vooral wat ze níet (meer) willen. Eén ding moeten alle kandidaten in spe wel bezitten: nieuwsgierigheid om de juiste partner te zoeken. Stel je voor dat het lukt. Dat zou mooi zijn, want het is nooit te laat om innig lief te hebben! Oudje zkt. vrouwtje, liefde kent geen leeftijd!

Het programma wordt geproduceerd door Talpa Producties en is in het najaar van 2018 te zien bij SBS6.

Wil je meedoen aan Oudje zkt. Vrouwtje of ken je iemand die hier heel geschikt voor zou zijn, geef jezelf of diegene dan op via: www.sbs6.nl/oudjezoektvrouwtje

20:24 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: andré hazes |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.