BN’ers met de handen in de klei in unieke afvalrace Stelletje Pottenbakkers! : Showbizzkanaal

24/02/2018

BN’ers met de handen in de klei in unieke afvalrace Stelletje Pottenbakkers!

Stelletje Pottenbakkers, Shirma Rouse, Patricia Paay, Roy Donders, Rob Geus, Stelletje Pottenbakkers! is een unieke nieuwe wedstrijd rond een van de oudste ambachten van Nederland, waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen achter de draaischijf. Wie verdient er straks een standbeeld en wie maakt er een potje van? Stelletje Pottenbakkers! wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij en is vanaf zondag 4 maart om 21.30 uur te zien bij SBS6.

In deze afvalrace steken onder anderen Patricia Paay, Roy Donders, Rob Geus en Shirma Rouse de handen in de klei en gaan ze de strijd met elkaar aan om de beste pottenbakker te worden. In elke aflevering moeten zij meerdere opdrachten vervullen, zoals het maken van een vaas of het boetseren van een familiewapen. Het eindresultaat wordt door een professionele jury beoordeeld op creativiteit, nauwkeurigheid en oog voor detail. De minst goede pottenbakker moet vervolgens het programma verlaten.

Stelletje Pottenbakkers! wordt geproduceerd door Pos Video.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf zondag 4 maart 21.30 – 22.30 uur.

12:24 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: stelletje pottenbakkers, shirma rouse, patricia paay, roy donders, rob geus |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.