"Gouden Vijver" - Van 09 maart 2018 tot en met 22 april 2018 in EWT te Deurne : Showbizzkanaal

18/02/2018

"Gouden Vijver" - Van 09 maart 2018 tot en met 22 april 2018 in EWT te Deurne

Door Van Boeckel, Tristan Stienlet, Matteo Heyrman, Emre Özyer, Theo van Baarle, Monique Truyens, Daisy Thys, Michaël Zanders, Ben Bervoets, Gouden Vijver, ewt Gouden Vijver, Dit prachtige stuk 'On Golden Pond', dat werd verfilmd met oa. Henry Fonda, Kathrine Hepburn en Jane Fonda, vertelt met de nodige humor en heel veel menselijkheid het verhaal van een gepensioneerd koppel dat iedere zomer naar hun bungalow aan het meer trekt om er te genieten van de natuur. Zijn relatie met hun dochter is nooit opperbest geweest en zijn chagrijnigheid wordt met de dag groter. Dit jaar komt de dochter op bezoek, samen met haar nieuwe vriend. Ook het zoontje van deze man is van de partij en zal zorgen voor een hele ommekeer in het alledaagse zomerleven aan Gouden Vijver.

Door Van Boeckel regisseert enkele oude rotten in het vak en brengt u, zoals we dat van hem gewend zijn, weer een pareltje van een voorstelling.

Cast: Theo van Baarle, Monique Truyens, Daisy Thys, Michaël Zanders, Ben Bervoets en afwisselend Matteo Heyrman, Emre Özyer of Tristan Stienlet als de kleine benjamin van de bende.

Praktische info: van 9 maart tot 22 april, iedere donderdag, vrijdag, zaterdag om 20u30, zondagmatinee om 15u. Maandag 9 en 16 april om 20u30. 

Info & tickets: www.ewt.be

De commentaren zijn gesloten.