Kinepolis Group huldigt nieuwe Landmark bioscoop in St. Albert in : Showbizzkanaal

15/02/2018

Kinepolis Group huldigt nieuwe Landmark bioscoop in St. Albert in

kinepolis.JPGGisteren huldigden Eddy Duquenne, CEO van Kinepolis Group, en Bill Walker, CEO van Landmark Cinemas Canada, een gloednieuw bioscoopcomplex met recliner zetels in, in Jensen Lakes Crossing in St. Albert, Canada. Vanaf vandaag, 15 februari, is de bioscoop open voor het grote publiek.

Alle acht zalen zijn volledig uitgerust met luxueuze, gemotoriseerde recliner zetels. Deze nieuwe premium bioscoopervaring biedt bezoekers gemotoriseerde, volledig uitklapbare zetels - met een verlengde voetsteun - waarin ze ongestoord kunnen genieten van een ontspannende filmbeleving.

"Een film ervaren vanuit het comfort van Landmarks premium recliner zetels is een unieke beleving," zei Eddy Duquenne, CEO van Kinepolis Group. "We kijken ernaar uit om filmliefhebbers in St. Albert en uit de omringende regio's hier te ontvangen en hen kennis te laten maken met deze nieuwe bioscoopervaring."

"We zijn opgetogen over deze opening van Landmark Cinemas in Jensen Lakes Crossing," zei Darin Rayburn, Chief Executive Officer van projectontwikkelaar Melcor Developments. "Deze opening is een belangrijke mijlpaal want het brengt onze visie van de gemeenschap die we voor ogen hebben tot leven. Jensen Lakes Crossing zal een waaier aan restaurantmogelijkheden bieden, brede voetpaden en pleinen en zal zo gastvrije ruimtes creëren waar mensen kunnen samenkomen in dé vrijetijdsbestemming van St. Albert."

Kinepolis Group verwierf Landmark Cinemas Canada in december 2017. Landmark, met hoofdkantoor in Calgary (Alberta), telt momenteel - inclusief de pas geopende bioscoop in St. Albert - 44 bioscoopcomplexen, van verschillende grootte, allen gesitueerd in het Centrum en het Westen van Canada. Landmark Cinemas is Canada's tweede grootste bioscoopuitbater, met een marktaandeel van 10%. De nieuw geopende bioscoop in St. Albert was één van de nieuwbouwprojecten die inbegrepen zat in de overname-overeenkomst.

19:50 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: kinepolis group, landmark bioscoop |  Facebook | |  Print |

Post een commentaar

NB: commentaren worden gemodereerd op deze weblog.