Nieuw bij Telenet Play More: Here and Now : Showbizzkanaal

14/02/2018

Nieuw bij Telenet Play More: Here and Now

telenet.JPG‘Six Feet Under’, ‘True Blood’ en ‘American Beauty’-bedenker Alan Ball is terug met een nieuwe tv-reeks! ‘Here and Now’ is een provocerende en donkerkomische meditatie over de polariserende krachten die de dienst uitmaken in de hedendaagse Verenigde Staten, ervaren door een progressieve multi-etnische en een moslimfamilie. In de hoofdrollen schitteren Oscar- en Golden Globe-winnaars Tim Robbins en Holly Hunter.

In ‘Here and Now’ volgen we het multi-raciale gezin van Greg, een professor filosofie, en Audrey, een advocate, hun dochter en hun drie geadopteerde kinderen uit Vietnam, Liberia en Colombia. Dit lijkt op het eerste zicht een perfect gezinnetje. Maar onderhuids borrelen er een heleboel frustraties en problemen. Op een dag neemt plots één van de kinderen dingen waar die niemand anders ziet. Is het een mentale ziekte? Of iets helemaal anders?

Over Alan Ball

Alan Ball is één van de succesvolste Amerikaanse schrijvers, producers en regisseurs van het moment. Hij won een Oscar en Golden Globe voor ‘American Beauty’, een Emmy voor ‘Six Feet Under’ en hij is het meesterbrein achter de hitserie ‘True Blood’. Ball is ook één van de producers van de actieserie ‘Banshee’.

Over Holly Hunter

De Amerikaanse actrice Holly Hunter verwierf in 1993 wereldfaam met haar rol van Ada in de filmklassieker ‘The Piano’. Hunter won voor haar verbluffende vertolking alle belangrijke filmprijzen: Oscar, Golden Globe, BAFTA en ze werd op het Filmfestival van Cannes uitgeroepen tot Beste Actrice. In hetzelfde jaar werd ze bovendien genomineerd voor nog een tweede Oscar, voor haar prestatie in ‘The Firm’. Hunter schitterde onlangs nog in de superheldenboksmatch ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’ en de Oscargenomineerde komedie ‘The Big Sick’.

Over Tim Robbins

Tim Robbins is een Amerikaanse acteur die zijn grote doorbraak maakte in de Kevin Costner-klassieker ‘Bill Durham’. Daarna bouwde hij een indrukwekkende carrière uit met Oscartriomf voor zijn rol in ‘Mystic River’, Golden Globe-genomineerde vertolkingen in ‘The Player’ en ‘Bob Roberts’ en dé publiekslieveling nummer 1 ‘The Shawshank Redemption’. Ook achter de camera wist Robbins zich al te onderscheiden met o.a. het Oscargenomineerde ‘Dead Man Walking’.

19:57 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: telenet play more, here and now |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.