Andy Peelman scoort ook op de Eroticabeurs in Antwerpen ! : Showbizzkanaal

09/02/2018

Andy Peelman scoort ook op de Eroticabeurs in Antwerpen !

DSC_3286.JPGNaar jaarlijkse gewoonte houdt op 16-17-18 februari 2018 de eroticabeurs weer halt in Antwerp Expo, gelegen aan de Jan Van Rijswijcklaan. Zondag 18 februari zal de award van meest sexy BV uitgereikt worden en dit zowel bij de mannen als bij de vrouwen.

Andy Peelman,winnaar bij de mannen, zal zijn award omstreeks 17u30 komen afhalen. Erika van Tielen, winnares bij de vrouwen, is verontschuldigd.

Naast de buurtpolitie op tv en bioscoop,scoort de immers populaire Andy Peelman nu ook als Meest Sexy BV, verkozen door de bezoekers van onze Ero Expo beurzen.

Samen met de Meest Sexy BV verkiezing pakt de eroticabeurs in Antwerpen ook uit met hun eigen unieke versie van het Fifty Shades Freed bed.

Dit bed werd speciaal ontworpen voor de Eroticabeurs te Antwerpen.

Geen gewoon bed natuurlijk maar wel één met extra toeters en bellen zodat bezoekers in hun slaapkamer de scenes nog eens kunnen naspelen. Het Fifty Shades Freed bed is niet enkel te bezichtigen op de eroticabeurs maar wordt ook te koop aangeboden.

Eroticabeurs Antwerpen lanceert “Rent your own Mr Grey”

Op de Eroticabeurs in Antwerpen zal je zaterdag op ludieke wijze je eigen Mr Grey kunnen “huren”.
De “Rent your own Mr Grey” zal per opbod verloot worden. Winnaars of winnaressen zullen door Mr Grey rondgeleid worden op de beurs,een intieme Tête à Tête kunnen beleven en een glaasje aangeboden krijgen in onze VIP ruimte op het Stage Café of de Redlights club.

Info: www.ero-expo.com

21:50 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: andy peelman, eroticabeurs, eroticabeurs antwerpen |  Facebook | |  Print |

Post een commentaar

NB: commentaren worden gemodereerd op deze weblog.