Stap vanaf 9 februari terug in uniek klank-, beeld- en lichtspektakel Bilzen Mysteries : Showbizzkanaal

07/02/2018

Stap vanaf 9 februari terug in uniek klank-, beeld- en lichtspektakel Bilzen Mysteries

Bilzen Mysteries, bilzen, Na een korte onderbreking, kan je vanaf vrijdag 9 februari – tijdens de krokusvakantie dagelijks - terug instappen in het verhaal van Bilzen Mysteries, dat zich afspeelt in en rond het prachtige kasteel van Alden Biesen.

Hoge quoteringen op Facebook (gemiddeld 4,8/5) en TripAdvisor, enthousiaste reacties van de bezoekers na afloop van hun wandeling en sterke mond-aan-mond reclame, zorgen voor blijvende interesse in Bilzen Mysteries. “Nu vrijdag 9 februari heropenen we na een korte break en dat is geen dag te vroeg als we zien hoe de mensen nu al hun tickets hebben gereserveerd voor dit voorjaar, en de komende krokusvakantie. De combinatie van een avondwandeling op het prachtige domein van de Landcommanderij Alden Biesen, de unieke film die je meekrijgt op een tablet met een schitterende Jan Decleir, die je gidst doorheen 800 jaar geschiedenis, het klank- en lichtspektakel, dat allemaal samen blijft de aandacht trekken en maakt Bilzen Mysteries als toeristische avondattractie uniek. Wij openen graag de deuren voor gezinnen die houden van cultuur, maar ook voor medioren, senioren en groepen. Bilzen Mysteries is een attractie voor alle leeftijden. Wie nog niet geweest is, moet van de gelegenheid gebruikmaken om dit voorjaar mee te stappen in ons verhaal. Je zal het je niet beklagen”, aldus Bilzers Schepen Guy Swennen, die één van de drijvende krachten is achter het verhaal.

Bilzen Mysteries heropent nu vrijdag 9 februari. Tijdens de krokusvakantie kan je elke avond meestappen in het verhaal. Daarna is Bilzen Mysteries op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend.

Voor meer info en tickets, http://www.bilzenmysteries.be

19:50 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: bilzen mysteries, bilzen |  Facebook | |  Print |

Post een commentaar

NB: commentaren worden gemodereerd op deze weblog.