Jan Decleir & Ensor Strijkkwartet in Heist-op-den-Berg : Showbizzkanaal

07/02/2018

Jan Decleir & Ensor Strijkkwartet in Heist-op-den-Berg

jan_decleir.jpgSt. Petersburg, 1850. Elke vrijdagavond inviteerde M. Belaïev, steenrijke houthandelaar en amateur violist, in zijn paleis een bont gezelschap muziekliefhebbers om te componeren en te musiceren. Elegante mannen en vrouwen vlijden zich in sofa’s, Perzische kussens en love seats.  Ze gaven zich over aan muzikale pareltjes, heerlijk eten, zoete woorden en roddels! Het Ensor strijkkwartet brengt deze avonden terug tot leven. Jan Decleir staat in voor de roddels en de mooie woorden.

Jan Decleir leest voor uit het stadsverhaal de ‘Nevski Prospect’  (één van de bekendste straten uit St-Petersburg) van N. Gogol, een verhaal dat deze sfeer ademt. Hij maakt er met de gerenommeerde muzikanten van het Ensor strijkkwartet een nieuw verhaal van. Tussendoor speelt het Ensor strijkkwartet Russische lichte salonmuziek die  speciaal voor deze gelegenheid werd gecomponeerd.

U kunt erbij zijn!

Dit evenement  gaat door op 27 mei 2018 om 15.00 uur in de Blauwe zaal van CC Zwaneberg, Cultuurplein 1, 2220 Heist-op-den-Berg.

Tickets en info : tel 015/25.07.70 en on line via www.zwaneberg.be

20:11 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: jan decleir & ensor, heist-op-den-berg |  Facebook | |  Print |

Post een commentaar

NB: commentaren worden gemodereerd op deze weblog.