Foto's: "De Buurtpolitie: De Tunnel" in première : Showbizzkanaal

04/02/2018

Foto's: "De Buurtpolitie: De Tunnel" in première

DSC_3128.JPGVanmiddag ging de film van "De Buurtpolitie: De Tunnel" in première in Kinepolis Antwerpen. Bekijk hier het fotoverslag!

In "De Buurtpolitie: De Tunnel" wordt het korps geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. Op hetzelfde moment onderzoeken ze een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne. Dieren worden onrustig, mensen kunnen er niet van slapen. De agenten gaan op onderzoek maar staan voor een mysterie. Tot ze in diezelfde wijk op een lange, diepe tunnel stoten… Wie heeft die gegraven? Waar leidt die naartoe? En vooral… waarom is die tunnel gevuld met springstof?

Cast: Willy Herremans, Eric Peeters, Manoe Frateur, Ilse La Monaca, Andy Peelman, Nicoline Hummel, Johan Kalifa Bals, Ianthe Tavernier, Henny Seroeyen, Dorien Reynaert, Souliman De Croock en Tim Ost.

Kinepolis Film Distribution (KFD) brengt de film vanaf 7 februari 2018 in de Vlaamse bioscoopzalen. De film wordt geproduceerd door Zodiak Belgium uit Lint, in samenwerking met VTM, Telenet en De Persgroep.

 

 

21:13 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire, Fotospecial |  Facebook | |  Print |

Post een commentaar

NB: commentaren worden gemodereerd op deze weblog.