Showbizzkanaal : Archieven

31/01/2018

Nieuw seizoen van Tegen De Sterren Op, vanaf donderdag 1 februari 2018 om 20.35 bij VTM

mias.JPGOp donderdag 1 februari om 20.35 is het zover: dan doen nieuwe imitatietalenten Louis Talpe, lse De Koe, Jonas Van Thielen en Robrecht Vanden Thoren hun intrede in het negende seizoen van Tegen de Sterren Op. 

Talpe vertolkt onder andere de Nederlandse voetbalcommentator Jan Mulder, de helft van de Boxy broers, Vlaanderens tv-lieveling James Cooke en VRT’s Amerika-specialist en reporter Björn Soenens. Jonas Van Thielen, die de ‘Two year Acting Course’ volgde aan de London Academy of Music and Dramatic Art en op het televisiescherm bekend is van o.a. 16+, Ten Oorlog en Vriendinnen, leeft zich uit in de rollen van politici Ben Weyts en Wouter Van Besien, comedytalent Urbanus en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Un. Ilse De Koe – bekend van Kafka, Quiz Me Quick, Café Derby en Bevergem - persifleert onder andere collega Nathalie Meskens en zangeres én yoga goeroe Ingeborg. Robrecht Vanden Thoren tot slot (Hasta La Vista en Aanrijding in Moscou) gaat de muzikale toer op en kruipt in de huid van Dimitri Vegas en de controversiële Boef, meteen al in de eerste aflevering.

Boef (Robrecht Vanden Thoren) heeft ondertussen veel spijt van zijn vrouwonvriendelijke uitspraken. Hij roept de hulp in van Ingeborg (Ilse De Koe) om zijn imago weer wat op te krikken. Al lijkt het voor hem toch moeilijk om niet in oude gewoonten te vervallen…

Ook bij Tegen de Sterren Op worden deze week MIA’s uitgereikt. DJ-broers Dimitri Vegas (Robrecht Vanden Thoren) en Like Mike (Chris Van Espen) nemen zowaar alle prijzen mee naar huis. Al hadden ze hun dankwoorden toch beter wat voorbereid. 

De immer jeugdig uitziende Dany Verstraeten (Guga Baùl) loodst de kijker doorheen de actualiteit. Hoe zit het nu juist met Boudewijn die in Bo transformeerde? Wat met de prijsverhogingen bij de NMBS? En wil Oprah Winfrey nu president van Amerika worden of niet?

Jan Mulder (Louis Talpe) en Marc Coucke (Jonas Van Geel) hebben het voor één keer niet over voetbal. Ze voorzien de hele eerste aflevering van Tegen de Sterren Op van deskundig commentaar. 

Ketnet pakt sinds oktober uit met De Dokter Bea Show, waarin de vrolijke Dokter Bea (Nathalie Meskens) de jeugd helpt met al hun vragen over seksualiteit, liefde en relaties. Zoals: wanneer ben je klaar voor de eerste keer? Hoe maak je een meisje subtiel duidelijk dat je haar leuk vindt? En: is de lengte nu echt belangrijk? 

Kim Jong-Un (Jonas Van Thielen) spreekt zijn trouwe onderdanen toe. Hij meldt dat ook Noord-Korea geweldig dienst zou kunnen doen als locatie voor een nieuwe Kampioenenfilm. En hij doet meteen ook auditie voor de rol van Balthazar Boma. 

20:56 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: tegen de sterren op, vtm, vtm tegen de sterren op |  Facebook | |  Print |

Liliane Saint Pierre op tournee met Jan De Smet, Herr Seele en MANdolinMAN

muziek.jpgLiliane Saint Pierre, de oogappel van wijlen Claude François én wijlen Jimi Hendrix, gaat vanaf februari 2018 met MANdolinMAN, Jan De Smet & Herr Seele op tour!

Jan De Smet draagt MANdolinMAN reeds van bij hun start een warm hart toe en is altijd te vinden voor vreemde muziekjes.  Herr Seele is ook niet te beroerd om een mandoline vast te pakken. Tegenover zoveel mannelijk testosteron kan enkel een vrouw met een stem die reikt tot in Parijs standhouden …. Liliane Saint-Pierre.

De levensloop en de geschiedenis van Liliane Saint-Pierre, Herr Seele en Jan De Smet is zo verschillend dat dit wel tot een originele en inventieve Grande Soirée De Revue moet leiden. Het is een beetje zoals het Franse spreekwoord zegt  “les extrêmes se touchent” .

Met de geweldige muzikanten van MANdolinMAN als instrumentaal bindmiddel, voor deze tournee aangevuld met dwarsfluitist Stefan Bracaval, zal die grote diversiteit dan toch nog tot een smaakvol geheel worden omgevormd.

Deze tournee doorkruist het hele land van Oostende over Eeklo tot in Lommel...  De volledige tournee met data kan je terugvinden op www.mandolinman.be

Op zondag 11 februari om 15u00 houdt deze tournee halt in het Cultuurcentrum De Herbakker te Eeklo in organisatie van vzw Sterrenparade.

Reserveer vandaag nog uw zitplaatsen per e-mail: vzwsterrenparade@telenet.be of via de ticketlijn: 09-336 42 51.  Bezoek onze website: vzwsterrenparade.be

20:46 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: mandolinman, herr seele, liliane saint pierre, jan de smet |  Facebook | |  Print |

Adil El Arbi en Bilall Fallah voor Bad Boys 3

film.JPG“Whatcha gonna do?” Adil El Arbi en Bilall Fallah staan op het punt te tekenen bij het Amerikaanse Sony voor de regie van Bad Boys For Life. Dat meldt het managementkantoor van Ken Lambrechts. De komische actiefilm is, na de piloot voor de dramaseries Snowfall en Scalped, het derde Amerikaanse project voor de twee jonge filmmakers.

Bad Boys For Life is de derde film in de franchise met Will Smith en Martin Lawrence in de hoofdrol. Smith en Lawrence vertolken de door George Gallo in het leven geroepen personages Mike Lowrey en Marcus Burnett; detectives bij de drugsbrigade van Miami, beste vrienden en … bad boys. “Dat zijn dé patsers van Miami!” geven El Arbi en Fallah mee.

Adil en Bilall volgen regisseur Michael Bay op die zowel de eerste als tweede film voor zijn rekening neemt. Producer is opnieuw Jerry Bruckheimer. Over Bruckheimer zeggen Adil en Bilall: “Da’s een fucking legende. Hij heeft ongelofelijk veel gerealiseerd. Zijn films zijn films die ge in de cinema gaat zien. Ze zijn cool, groots en Hollywoodiaans. Als ge hoort dat Bruckheimer u promoot en verkoopt bij de studio en de sterren van de film denkt ge: ‘Holy shit! For real?’ Jerry zegt heel weinig, maar als hij spreekt, spreekt hij money business.”Over het doorslaggevende Skype-gesprek met Will Smith zeggen Adil en Bilall: “We kregen zijn nummer toegestuurd. We hebben twee dagen de ballen niet gehad om hem te bellen. Toen we hem aan de lijn hadden, merkten we meteen: ‘Da’s gewoon The Fresh Prince’. Hij is super charmant en grappig. Hij is een grote fan van BLACK. Het klikte kei goed.”

Het regisseursduo ging vorige week nog in première met hun derde langspeelfilm PATSER, nu te zien in de cinema. “PATSER is next level shit. Bad Boys is bigger than life. Het is een droom die uitkomt.”

Adil & Bilall reizen eerstdaags af naar Los Angeles om het contract te laten landen en verder aan het script te werken.

20:39 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: adil el arbi, bilall fallah, bad boys 3 |  Facebook | |  Print |

Maak kennis met 'De Hut' in het nieuwe seizoen van Temptation Island

de hut,vier,temptation island,vier temptation islandDe ingrediënten van Temptation Island zijn onveranderd. Twee Nederlandse en twee Belgische stellen zijn klaar voor het avontuur van hun leven. De koppels wagen zich op een paradijselijk eiland aan de ultieme relatietest. Ze reizen naar Thailand, waar ze 15 dagen lang gescheiden zullen leven van hun partners in twee luxeresorts vol bloedmooie en wellustige vrijgezellen. De koppels hebben slechts één doel: bewijzen dat ze elke verleiding kunnen weerstaan. De vrijgezellen moeten ervoor zorgen dat de geliefden zich overgeven aan de temptation. De verleidsters doen er alles aan om de vrouwen aan het wankelen te brengen. En ook de mannelijke vrijgezellen zijn niet mals voor de partners. Blijven de koppels geloven in hun relatie of sluipt de verleiding er stilletjes in? Welke afspraken worden verbroken? Slaat de verleiding genadeloos toe? En wie doorstaat de ultieme relatietest?

Nieuw dit seizoen op het eiland van de verleiding is de komst van 'De Hut', een plek waar koppelhelften en vrijgezellen de kans krijgen om hun hart te luchten zonder pottenkijkers. In De Hut kunnen de verleiders en koppels terecht om hun zielenroerselen, of iets geks, intiems, triests of liefdevols te uiten met de garantie dat die beelden nooit getoond zouden worden tijdens het kampvuur.  En er werd gretig gebruik gemaakt van De Hut. De opnames uit De Hut krijgen de deelnemers nu voor het eerst samen met de kijker te zien...

Temptation Island - Morgen om 20u35 met een dubbelaflevering bij VIJF

Deborah (25) & Tim (30) uit Aalst
Deborah en Tim leerden elkaar drie jaar geleden kennen in de winkel waar zij indertijd werkte. Tim had al langer een oogje op Deborah en probeerde indruk te maken door een T-shirt te passen bij haar aan de kassa. En met succes. De prille romance werd verdergezet via Facebook en na een tijdje begonnen de twee te daten. Deze ruwe bolster met een blanke pit belichaamt voor haar de stoere macho die tegelijkertijd ook lief is. Tim houdt vooral van Deborah’s mooie tanden. En van haar sexy achterwerk, uiteraard. Momenteel werkt Deborah in een pastabar, hij plaatst en onderhoudt spanplafonds.

Omwille van hun botsende karakters, is het koppel al een tijdje uit elkaar geweest. Tim is een echte feester en stond vroeger bekend als de playboy van Aalst. Terwijl hij eerder een laissez-faire-attitude heeft en de dingen van dag tot dag bekijkt, is Deborah een perfectionistische planner die graag haar leven op voorhand uitstippelt. Haar koppige karakter zorgt bovendien vaak voor roet in het eten. Als ze op Temptation Island de ultieme relatietest doorstaan, kunnen ze volledig voor elkaar kiezen en de stap tot samenwonen opnieuw zetten. Deborah hoopt dat Tims mindset zal veranderen na hun deelname en dat hij actiever in het leven zal staan. Tim verwacht van Deborah dat ze in de toekomst haar jaloezie en koppigheid meer zal kunnen bedwingen.

Deborah heeft enkele strikte regels opgelijst voor Tim. Hij mag niet te close of intiem zijn met andere vrouwen, en mag zich zeker niet alleen op een kamer bevinden met vijandig vrouwelijk schoon. Bovendien verwacht Deborah dat hij in het zwembad zijn handen boven water houdt. Ook Tim legt Deborah enkele beperkingen op. Wat kan wel? Dansen en babbelen met andere mannen. Wat kan er absoluut niet door de beugel? Samen in bed liggen of naaktzwemmen. En uiteraard behoort Deborah’s kont alleen hem toe. 

In de toekomst wil het koppel opnieuw gaan samenwonen en in het huwelijksbootje stappen. En ja hoor, er is zelfs al een ring…

Megan (18) & Kevin (22) uit Oostende

Megan en Kevin leerden elkaar een jaar geleden kennen in Oostende. Tijdens een avondje uit verdronk Kevin in Megans blauwe ogen en besloot hij de eerste stap te zetten. Megan viel meteen voor de stoere Kevin (inclusief tattoos) en sindsdien vormen de twee een koppel.

Kevin is een echte nachtraaf. Hij kan soms ontzettend koppig zijn en arrogant uit de hoek komen, en kan er bovendien niet tegen als hij door iemand wordt gecommandeerd. Megan daarentegen houdt minder van het nachtleven en is eerder een huismusje - maar wel eentje met een groot temperament. Ze houdt ervan om haar leven voor zich uit te plannen en haar blik is dan ook gericht op de toekomst.

Megan en Kevin nemen deel aan Temptation Island omdat Kevin al enkele misstappen (lees: vijf) heeft begaan. Wanneer Megan dit de eerste keer ontdekte, nam ze wraak door zelf vreemd te gaan. . Maar nog steeds laat Kevin niet altijd weten waar hij is en komt hij niet altijd thuis slapen… Het vertrouwen tussen de twee staat op een laag pitje en Kevin wil Megan bewijzen dat hij de verleiding van het eiland kan weerstaan. Zij wil immers graag een mooie toekomst uitbouwen met de man van haar dromen, maar heeft genoeg van zijn bedrog.  Kevin moet haar op het eiland laten zien dat hij voor de volle 100 procent te vertrouwen is. Als ze samen de ultieme relatietest hebben doorstaan, willen ze hun liefde voor eeuwig verankeren.

Van Megan mag Kevin geen bed of zetel delen met de verleidsters. Ook te intiem dansen zal worden afgerekend. Bovendien vindt ze het enorm belangrijk dat Kevin niet slecht praat over haar op het eiland. Kevins regels zijn iets beperkter: “Gewoon niet kussen en geen seks hebben.” Da’s duidelijk.

Jeremy (23) & Vanessa (23) uit Schiedam (NL)

Jeremy en Vanessa zijn zes jaar samen en leerden elkaar kennen op een feestje. Jeremy was op slag smoorverliefd, maar dat was niet meteen wederzijds. Hij gaf gelukkig niet op en met veel doorzettingsvermogen wist hij haar hart toch te veroveren.

Jeremy werkt als havenoperator en is een lieve jongen, maar hij heeft ook een stout kantje en houdt ervan om af en toe het gevaar op te zoeken. Vanessa is studente rechten. Ze is een sterke vrouw die weet wat ze wil en laat niet over zich heen lopen. Ze is dan ook de ideale persoon om Jeremy af en toe eens op zijn plaats te zetten. Ze houdt van Jeremy omdat hij heel erg lief en zorgzaam is. Hij laat haar mooi voelen door de vele complimenten die hij haar geeft.

Het koppel neemt deel aan Temptation Island omdat Jeremy aan Vanessa moet bewijzen dat hij elke verleiding kan weerstaan en te vertrouwen is. Tijdens hun relatie heeft hij intieme berichtjes gestuurd naar andere vrouwen en dat viel bij Vanessa niet in goede aarde.  Ze zetten hun relatie even on hold. Ondanks dat ze terug samen zijn, kan Vanessa hem nog niet volledig vertrouwen. Jeremy wil bewijzen dat hij de verleiding kan weerstaan en dat Vanessa de enige vrouw voor hem is. Volgens Vanessa is Jeremy bovendien extreem gesloten. Ze zou graag hebben dat hij een opener houding aanneemt in hun relatie en meer gedachten en gevoelens met haar bespreekt. Jeremy vindt dan weer dat Vanessa soms iets te bazig is. 

Het koppel heeft samen beslist over een set regels waaraan ze zich op het eiland allebei moeten houden. Fysiek contact, zoals knuffels geven en hand in hand lopen, is volledig uit den boze. Ook mogen ze geen intieme gesprekken over hun relatie voeren met de vrijgezellen. Jeremy en Vanessa dragen wederzijds respect hoog in het vaandel en gaan er verder van uit dat ze van elkaar weten wat de ander leuk vindt en wat niet.

Als hun Temptation Island-avontuur een geslaagde afloop kent, willen ze zo snel mogelijk gaan samenwonen.

Daniëlle (20) & Mezdi (20) uit Groningen

Daniëlle en Mezdi leerden elkaar twee jaar geleden kennen op het feestje van een gemeenschappelijke vriend. Zij is extern incasso manager, hij zit in de wereld van het autoleasen. Mezdi heeft volgens Daniëlle een hart van goud en een prachtige lach. Toch heeft hij ook een opvliegend karakter en voelt hij zich snel geïntimideerd wanneer Daniëlle aandacht krijgt van een andere man… Daniëlle is rustiger en erg zorgzaam en begripvol. Toch zou ze graag hebben dat Mezdi wat meer aandacht en tijd aan haar besteedt.

Het koppel heeft besloten om deel te nemen aan Temptation Island omdat Mezdi in het verleden al misstappen heeft begaan. Ook nu maken ze nog te vaak ruzie en zien ze elkaar soms een periode niet. Hij durft dan weleens te zoenen met andere meisjes… Daniëlle wil dat hij op het eiland voor eens en altijd bewijst dat zij de ware voor hem is.

Daniëlle en Mezdi hebben geen duidelijke set regels vastgelegd. Ze weten van elkaar perfect wat kan en wat niet. Voor Daniëlle spreekt het voor zich dat seks, zoenen, schuren, samen in bed liggen en hand in hand lopen gewoon niet kunnen. Van Mezdi mag Daniëlle dan weer niet ingaan op een verleider wanneer ze hem écht leuk vindt. Dan kunnen een kus, een knuffel, of de minste aanraking echt niet.

Na een geslaagd avontuur, willen Daniëlle en Mezdi in de toekomst bij elkaar intrekken, trouwen en samen de wereld verkennen.

20:31 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: de hut, vier, temptation island, vier temptation island |  Facebook | |  Print |

Alloo in de Nacht: aflevering 4 op donderdag 1 februari om 21.20 bij VTM

Alloo in de Nacht, vtm, vtm Alloo in de Nacht, Op donderdag 1 februari 2018 staat Luk Alloo voor de vierde week op rij voor enkele slapeloze uren. In aflevering 4 van Alloo in de Nacht valt hij in de late uurtjes binnen in enkele plaatselijke cafés, polst hij in het station van Antwerpen naar opvallende verhalen, praat hij met marktkramers en keert hij terug naar de palliatieve eenheid, die hij in seizoen 1 al bezocht.

Op de palliatieve afdeling van het Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper wordt Luk door verzorger Kobe naar de kamer van Mark begeleid, een grote fan. “Ik ben net naar Alloo Bij De Wegpolitie aan het kijken”, klinkt het. “Ik ben hier binnengekomen met tranen in de ogen en de gedachte dat het over was. Maar ondertussen ben ik op krachten gekomen en vastberaden om door te zetten. Ik wil niet sterven, want dan kan ik jouw programma’s niet meer zien”, lacht Mark. “Kobe en het hele verzorgingsteam hebben mijn hart verwarmd. Door hen ben ik een ander mens geworden.”

In Wuustwezel valt Luk binnen in danscafé ’t Goor, waar paaldansshows worden georganiseerd. De uitbater ziet het nachtleven jaar na jaar veranderen. “Het is niet meer wat het geweest is. Mensen hebben andere prioriteiten: uitrusten, gaan eten, internetten, … Ook de rokerswet heeft klanten weggejaagd. Het sociale aspect valt weg, want mensen moeten middenin een gesprek buiten gaan roken. Wij stoppen er binnenkort mee, ik ga met pensioen.” Luk praat ook met paaldanseres Bella over het nachtleven. “Soms is het zwaar, maar ik ben altijd een nachtmens geweest. Voor 2 uur ga ik nooit slapen.”

Ook op de markt van Wilrijk is er héél vroeg in de ochtend al bedrijvigheid. Om 5 uur staat Luk aan het kippenkraam van Ronny en Jenny. “We doen al 28 jaar de markt en hebben altijd vroeg opgestaan”, luidt het. “Op elke markt zijn wij praktisch de eerste. Er is veel voorbereidend werk, want om 8 uur komen sommige mensen al een kip halen. Zelfs op een vrije dag ben ik om 4 uur wakker. Maar binnen enkele weken stoppen we ermee en kunnen we meer tijd in ons appartement in Spanje doorbrengen.”

20:27 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: alloo in de nacht, vtm, vtm alloo in de nacht |  Facebook | |  Print |

30/01/2018

Foto's: Film "Patser" in première

kfd,patser,film patser,cast patser,kinepolis antwerpen,bram renders,adil el arbi,bilall fallah,nabil ben yadir,nora gharib,matteo simoni,nabil mallat,saïd boumazoughe,junes lazaarDe Antwerpse Kinepolis was weer eens dé place to be als je BV's wilt spotten, want de avant-première van "Patser" heeft een massa bekend volk gelokt. Bekijk hier het fotoverslag!

De film vertelt de waanzinnige trip van vier vrienden op ‘t Kiel die ervan dromen om te leven als echte Patsers, namelijk snel rijk worden en leven zoals in een videoclip of zoals Tony Montana in Scarface.  Living the good live met snelle patserbakken, dikke villa’s, veel bling bling en… respect.

Het scenario is van de hand van Bram Renders, Adil El Arbi, Bilall Fallah en Nabil Ben Yadir. Cast: Nora Gharib, Matteo Simoni, Nabil Mallat, Saïd Boumazoughe en Junes Lazaar. 

 

Erika Van Tielen wordt ambassadrice voor merk en multiplatform Nick Jr.

01.JPGErika Van Tielen wordt de Vlaamse ambassadrice van Nick Jr., het merk en multiplatform voor kinderen van 2 tot 6 jaar. “Ik heb thuis twee superfans van Nick Jr. rondlopen en kijk ook zelf graag mee op tablet of tv”, verklapt ze. Net zoals Erika vinden de meeste jonge ouders het belangrijk dat hun kinderen mee zijn met de laatste technologische ontwikkelingen (64%). Dat blijkt uit het internationale onderzoek ‘Little Big Kids: Pre Schoolers Ready for Life’, dat werd uitgevoerd in opdracht van Nick Jr.

Erika Van Tielen is er klaar voor! De mama van Finn (6) en Rowen (4) hoefde niet lang na te denken toen ze het ambassadeurschap van Nick Jr. kreeg aangeboden. “Thuis staat de televisie vaak afgestemd op PAW Patrol, Blaze en co”, vertelt ze. “Na school met Finn en Rowen naar PAW Patrol kijken, dat zijn heel fijne momentjes. Even samen op adem komen, om dan aan de rest van de avond te beginnen.”

Creatieve kameleon Erika – ze is actrice, presentatrice en (mama)blogster - is van plan om het ambassadeurschap van Nick Jr. op haar eigen manier in te vullen. “Er zit nog heel veel leuks aan te komen, met de fandagen in Plopsaland De Panne van 28 april tot en met 1 mei als hoogtepunt. Ook zal ik events van Nick Jr. hosten en hier en daar een stemmetje inspreken. Ik kijk er heel erg naar uit, en ik ben niet de enige thuis ... (lacht)”

Spelend leren met Nick Jr.

Een populair pre-school merk als Nick Jr. wil graag weten wat jonge ouders zoals Erika bezighoudt, om zo beter te kunnen inspelen op de behoeftes van peuters en kleuters. Nick Jr. liet daarom een internationaal onderzoek uitvoeren bij 6.500 moeders, vaders, grootouders en broers en zussen in 12 landen. Ouders bereiden hun kroost al op jonge leeftijd voor op de toekomst, zo blijkt uit de studie. Ze zetten technologie in als hulpmiddel om hun kinderen spelenderwijs te laten leren. Wereldwijd vindt 68% van de ouders het belangrijk dat hun peuter of kleuter bijleert door dingen zelf te doen.

Bijna de helft geeft aan dat hun kinderen televisie gebruiken om educatieve kennis op te doen. Maar voor een merk en multiplatform als Nick Jr. houdt het niet op bij televisie. “We bieden een vertrouwde omgeving waar kinderen via tv, apps én online op een speelse manier dingen kunnen oppikken”, zegt Victor Coolman, head of Kids & Family bij Viacom Benelux. “Waar ze ook zijn, onze kids worden door de verhalen en karakters gemotiveerd om slimmer te spelen.”

Nieuwe media zijn dus geen boosdoener, zoals televisie dat ooit wel was in de ogen van de goegemeente. “Vandaag is het voor ouders juist een ‘must’ om hun kinderen in contact te brengen met technologie”, aldus Victor Coolman. “Een meerderheid (61%) meent dat moderne devices kleine kinderen slimmer kunnen maken, op voorwaarde dat de inhoud die ze bekijken verantwoord is.” Door de tactische inzet van technologie hebben peuters van nu een groot probleemoplossend vermogen en zijn ze al op jonge leeftijd interactief.

Betrouwbare babysit

Ook Erika Van Tielen heeft met Finn en Rowen twee interactieve rakkers in huis. “Naast tv hebben we ook nog een tablet en andere snufjes. Er is zoveel om te zien en te swipen! Net zoals de meeste ouders uit het onderzoek (79%), stel ik een tijdslimiet in op het schermgebruik van mijn kinderen. Het mag af en toe, maar ik let er wel op dat het niet te veel is. Op de iPad scrollen en in bomen klimmen, het is allebei belangrijk.”

Op haar ‘mamablog’ (erikavantielen.be) vertelt Erika over het leven zoals het is met twee jonge kinderen. Eerlijk en openhartig, want de roze wolk van het moederschap kleurt ook weleens grijs. “Ik ga er niet flauw over doen: af en toe neemt Nick Jr. even de rol van babysit op zich”, lacht ze. “Dat is niet alleen handig, ik vind het ook belangrijk dat ze naar veilige en leuke programma’s kijken. Ik kan met een gerust hart Nick Jr. inschakelen, en voor de rest zorg ik ervoor dat ze genoeg buiten spelen!”

“Wij zijn ons ervan bewust dat ouders zich ongerust maken over wat hun kinderen allemaal te zien krijgen”, zegt Victor Coolman. “Wanneer peuters naar Nick Jr. kijken, weten hun ouders zeker dat ze in een veilige omgeving volop kunnen fantaseren, ontdekken en spelenderwijs leren. Samen met Erika, een sprankelende mama die een ideale match vormt met Nick Jr., zullen we ouders hiervan blijven overtuigen.”

21:08 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Algemeen | Tags: erika van tielen, nick jr |  Facebook | |  Print |

FAROEK op dinsdag 30 januari 2018 om 22.30 bij VTM

FAROEK, vtm, vtm FAROEK , In FAROEK op dinsdag 30 januari doet een meisje van 20 een emotionele oproep om de man te vinden die haar heeft aangevallen. Op 17 juli lag ze te zonnen in het Citadelpark in Gent, toen plots een man naast haar stond. “Hij is mij beginnen slaan, eerst met zijn vuist, daarna met een stok. Op een bepaald moment heeft hij een steen genomen, maar die heb ik gelukkig uit zijn handen kunnen stampen,” vertelt ze onder de schuilnaam Emma. Ze is heel bang sinds de feiten. “Ik had echt het gevoel dat hij me dood wilde. Ik heb moeten vechten voor mijn leven.” De politie van Gent en het parket van Oost-Vlaanderen verspreiden via FAROEK een robotfoto van de man. Ze vragen ook aan een aantal getuigen van de aanval om zich te melden.

Verder toont Faroek Özgünez camerabeelden van een aantal inbrekers die deze winter hebben toegeslagen, in de hoop dat iemand hen herkent. Zo is er één man die in Aalst een hele nacht lang op dievenpad is en twee mannen die in Zandhoven maar liefst 14 inbraken na elkaar plegen. Ook beelden uit Borgerhout, Laken en Sint-Niklaas komen aan bod.

Verder vragen politie en parket via FAROEK de hulp van de kijkers om de man te vinden die een jonge vrouw uit Hasselt probeerde te verkrachten en om twee gewapende overvallers te vinden die in Antwerpen toesloegen.

20:32 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: faroek, vtm, vtm faroek |  Facebook | |  Print |

Repetities Doornroosje gestart in Wilrijk

doornroosje.JPGDeze ochtend gingen in Wilrijk de repetities van Doornroosje van start. Met een hele hoop donuts achter de kiezen en een uitgebreide studie van het spinnewiel begon de cast aan de eerste lezing van het script. Het eeuwenoude sprookje van de gebroeders Grimm mag misschien al wat jaren op de teller hebben maar met deze feeërieke voorstelling vol interactiviteit, bakken humor, uitmuntende muziek en aanstekelijke meezingers trekt Deep Bridge vol overtuiging de hedendaagse kaart.

Vanaf 14 februari kan jong maar zeker ook oud zowel in Antwerpen, Hasselt als Gent genieten van de musicalversie van deze klassieker.

De komende weken moet Tinne Oltmans als Doornroosje nog even heel hard oefenen op euh... slapen. Maar Prins Thomas Van Goethem staat ondertussen al te springen om haar wakker te kussen. Koning Walter Baele en koningin Liv Van Aelst kunnen zich dan weer druk maken in hun slapende dochter. En Laurenz 'Titus' Hoorelbeke en Jasmine 'Fien' Jaspers zorgen voor de komische noot in de voorstelling. Line Ellegiers is de magische toverfee.

Met 'Doornroosje' begint voor Deep Bridge een langdurige samenwerking met het Nederlandse Van Hoorne Entertainment, dat al generaties garant staat voor sprookjesachtige voorstellingen.

De première vindt plaats op vrijdag 16 februari 2018 in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Daar zal de voorstelling te zien zijn gedurende de hele krokusvakantie. De 2 daaropvolgende weekends verhuist de productie respectievelijk naar het Ethias Theater in Hasselt en de Capitole in Gent.

Tickets zijn te verkrijgen via www.deepbridge.be.

20:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: doornroosje |  Facebook | |  Print |

Rocky Horror Show naar Gentse Feesten

lotto_arena.JPGMaf, maffer, mafst!!! Cool, cooler, coolest!! En allemaal om ter zotst! Pure heerlijke waanzin! De 'Rocky Horror Show' XXL ging zaterdag helemaal door het dak van de Lotto Arena. Dat hadden ze hier nog niet meegemaakt.

Deep Bridge stuntte vorig najaar met de leukste en vreemdste cultmusical ter wereld in De Shop in Antwerpen. Om op de laatste avond plots aan te kondigen dat de show éénmalig zou verhuizen naar de Lotto Arena. Op voorwaarde dat er drieduizend mensen zouden komen kijken. Die schreven in en waren er allemaal.

Op zaterdag 27 januari stroomden de netkousen uit de metro. De verkeerslichten gloeiden rood en groen van opwinding om toch maar iedereen van de Antwerpse Ring te helpen. De hele buurt van het Sportpaleis daverde op het ritme van de Time Warp! Rocky Horror was here!

Allemaal vrienden met maar één doel: een leuke avond met een maffe cult musical beleven. And hell, they did! Ze maakten met zijn drieduizend een slagveld van de Lotto Arena. Die lag op een mum van tijd vol met rijst en confetti, werd belegerd door creaturen met waterpistolen en rubberen handschoenen… Ze hebben hier al veel meegemaakt, maar dit nog niet. Hier gaat nog over gesproken worden.


De 'Rocky Horror Show' is gewoon de max. Dat werd voor de zoveelste keer bewezen door Dr. Frank ’n Furter, Janet ‘Slet’ Weiss, Brad ‘Asshole’ Major en al die andere zalige gekken zoals Riff Raff, Magenta en schreeuw zo nog maar een paar namen van ziekelijk heerlijke figuren. Dit is niet meer of niet minder dan het bewijs dat musical, in welke vorm ook, een plaats heeft in Vlaanderen en ver daarbuiten. Sommigen zeggen zelfs: hoe maffer hoe liever.

En het is nog niet gedaan met de 'Rocky Horror Show'. Helemaal niet. Let’s do the Time Warp again! We beuken een gat in de tijd tijdens de Gentse Feesten in de Capitole in Gent.

Rocky Horror gaat terug naar waar het allemaal begon. Stany Crets kondigde het al aan en dus is ’t waar.

Tickets zijn vanaf 2 februari met een lanceringskorting van 15% te verkrijgen via www.deepbridge.be.

20:19 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen, Theater | Tags: rocky horror show, gentse feesten, gentse feesten 2018 |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende