Met Jacky Lafon en Primo naar Lourdes : Showbizzkanaal

13/01/2018

Met Jacky Lafon en Primo naar Lourdes

DSC_1306.JPGIn samenspraak met Jacky en het reisbureau is er gekozen om dit jaar te kiezen voor een midweek naar Lourdes, namelijk van 4 tot 8 juni 2018. Een weekendje is zo voorbij en er kunnen dan ook eens andere uitstappen georganiseerd worden, moesten jullie dat verkiezen.

Aan de keuze van het hotel is niet getwijfeld, hotel Gallia et Londres bleek vorig jaar goed in de smaak te vallen, vooral door zijn centrale ligging, vlakbij de ingang van het Heiligdom.

Na enig overleg bij het reisbureau hebben wij een scherpe prijs in vol pension gekregen in plaats van half pension.

De prijzen in volpension voor de week van 4 - 8 juni 2018

745 euro per persoon in dubbele kamer
900 euro per persoon in single kamer

Niet inbegrepen
· dranken
· persoonlijke uitgaven
· eventuele excursies
· dossierkosten
· toeristenbelasting cash ter plaatse te betalen.
Sinds 2015 dient er ter plaatse een toeristenbelasting betaald te worden, cash in het hotel. De tarieven variëren op basis van de gekozen accommodatie (camping, B&B, hotelkamer, met prijsverschil op basis van het aantal sterren) In ons geval, een vier sterrenhotel, is de belasting momenteel 1.70 per persoon per dag. Dit bedrag kan door de bevoegdheden aangepast worden, daar hebben wij geen zicht op.

Mocht u zin hebben om mee te gaan, geef dan uw naam en aantal personen op. Ook uw eventuele wensen, rustige kamer, kamer voor of achteraan, dubbel bed, twin bedden, bad of douche. Hoe vroeger ik de wensen kan doorgeven, hoe meer kans we hebben dat ze ingewilligd worden.
Uiteraard kan ik niks beloven, maar wie niet vraagt....

Info: L.Rooms@telenet.be 

21:52 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: jacky lafon, lourdes jacky lafon |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.