'Er Was Eens' - Op 31/03/2018 in de Lotto Arena Antwerpen : Showbizzkanaal

13/01/2018

'Er Was Eens' - Op 31/03/2018 in de Lotto Arena Antwerpen

er_was_eens.JPGIn april lanceerde Deep Bridge een nieuw concept, het Sprookjesconcert. Op de eerste zaterdag van de paasvakantie zou de Lotto Arena in Antwerpen omgetoverd worden tot een sprookjeswereld, en sprookjesfiguren zouden samen één groot concert geven. Er was eens …

HET VERHAAL
Prinsessen blijven altijd mooi en leuk en lief. Maar wat als ze gegrepen worden door smartphones, tablets, Instagram, Whatsapp en alle sociale media? Dan stort hun wereld in. Ze hebben nergens anders nog oog voor.
Het is hun zwakke plek en dat weet de boze fee als ze de koningsdochters overlaadt met smartphones en tablets. Dan worden die zo gek van deze vergiftigde geschenken dat haar eigen dochter misschien wel de lievelingsprinses wordt. De koning en de koningin zijn de wanhoop nabij als hun dochters voor niets anders nog interesse hebben, ook niet voor prinsen die naar hun hand dingen. Tot die hun charmes bovenhalen en er de prinsessen van overtuigen dat er meer is dan wifi alleen.

DE CAST
Charlotte Leysen, Anne Van Opstal, Shauni Rau en Helle Vanderheyden spelen een puberende Doornroosje, Sneeuwwitje, Rapunzel en Assepoester. Walter Baele en Liv Van Aelst, koning en koningin, hebben hun handen vol aan het viertal. Thomas Van Goethem, Nordin de Moor en Laurenz Hoorelbeke zijn prins van dienst. Jasmine Jaspers is de boze fee, en Charlotte Campion haar dochter.

DE BELEVING
De Lotto Arena wordt omgetoverd tot een heuse sprookjeswereld. Kinderen worden behandeld als echte prinsen en prinsessen. Voor veel van hen zal dit ook het eerste bezoek zijn aan een grote concertarena, waar ze al van voor de voorstelling worden ondergedompeld in een ware sprookjessfeer. Op het Sprookjesplein worden ze ontvangen door lakeien, begroet door verschillende karakters uit de sprookjeswereld en vermaakt
met verschillende activiteiten.

DE CREATIVES
De muziek blijft één van de belangrijkste factoren. Daarom koos Deep Bridge voor een live orkest. Ad van Dijk (o.a. 'Ridders van de Ronde Keukentafel') tekent voor de arrangementen en muzikale leiding. Lulu Aertgeerts heeft het concept bedacht en regisseert. John Hoelen en Peggy Verhoeven tekenen – samen met Sébastien De Smet – voor scenario en liedteksten. Stefaan Haudenhuyse ontwierp een geweldig decor.

LARGER THAN LIVE
Omdat het online thema zo alledaags en herkenbaar is, zullen de vier zussen-prinsessen vanaf de lancering op 18 januari ook allemaal in het écht beginnen te leven. Roodkapje, Doornroosje, Sneeuwwitje en Assepoester ontwikkelen elk hun eigenlijk persoonlijkheid en leven al van maanden voor de show op hun eigen sociale mediakanalen. Om de cirkel helemaal rond te maken, lopen de verhaallijnen dan ook perfect door tijdens de show én na afloop.

SPEELDATUM

Zaterdag 31 maart 2018
Lotto Arena Antwerpen

Tickets:  www.deepbridge.be. Tickets zijn al beschikbaar vanaf €19,00.

22:41 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: er was eens, lotto arena antwerpen |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.