Nicolette van Dam presenteert Veel liefs uit Holland vanaf 6 februari 2018 bij Net5 : Showbizzkanaal

11/01/2018

Nicolette van Dam presenteert Veel liefs uit Holland vanaf 6 februari 2018 bij Net5

nicoelle_van_dam.JPGIn het nieuwe Net5-programma Veel liefs uit Holland gaan vijf Nederlandse expats (vier mannen en een vrouw) op zoek naar een Nederlandse partner. De avontuurlijke expats zoeken een geliefde met wie ze het 'Nederlandse gevoel' kunnen delen. Want er is toch niets lekkerder dan samen op de bank met een zak stroopwafels Nederlands praten en aan een half woord genoeg hebben. De zoektocht is echter niet eenvoudig. Vinden de expats een partner die bereid is alles achter te laten en te emigreren voor de liefde? Veel liefs uit Holland is vanaf dinsdag 6 februari te zien bij Net5 en wordt gepresenteerd door Nicolette van Dam.

Eind augustus was de introductieaflevering van Veel liefs uit Holland te zien bij Net5. Hierin werden avontuurlijke Nederlandse singles opgeroepen te reageren als ze een leven met één van de expats wel zagen zitten. De vijf expats met de meeste reacties van geïnteresseerde singles worden nu gevolgd in hun zoektocht naar een geliefde uit Nederland. Dit zijn William (35) in Australië, Joep (28) in Frankrijk, Lieke (33) uit Nieuw-Zeeland, Tom (31) in Thailand en Joep (45) in Kenia.

Na het zien van de videoboodschappen komen de expats naar Nederland om op Hollandse bodem hun favoriete singles te ontmoeten tijdens de speed- en groepsdates. Zo duikt William met zijn dames de koude Noordzee in voor een hartstochtelijke surftrip, terwijl de mannen van Lieke proberen haar hart te verwarmen door een ouderwets vuurtje te stoken. Slaat de vonk over en welke vier potentiele liefdes krijgen een uitnodiging om een week in het land van de expat te komen logeren? Tijdens de logeerweek leren de singles de expat en het land pas echt goed kennen. Kunnen ze aarden op de savanne van Afrika, hoe bevalt het leven van een Australische beachboy en is leven als een God in Frankrijk echt zo romantisch als het klinkt?

Na deze week kiest de expat twee favoriete singles. In Nederland maakt de expat kennis met familie en vrienden van zijn of haar potentiele liefde en wordt duidelijk voor welke single het hart van de expat sneller gaat kloppen. Is er liefde opgebloeid en durft de overgebleven single huis en haard achter te laten en te emigreren voor de liefde?

Veel liefs uit Holland wordt geproduceerd door Talpa.

Uitzending: Net5, vanaf dinsdag 6 februari om 20.30 uur.

19:59 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: nicolette van dam, veel liefs uit holland |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.