Geena Lisa & Mathias Sercu brengen een liedjesprogramma rond Jo Leemans & Will Ferdy : Showbizzkanaal

11/01/2018

Geena Lisa & Mathias Sercu brengen een liedjesprogramma rond Jo Leemans & Will Ferdy

will_ferdy_.JPGEen eerbetoon aan twee van onze grootste Vlaamse artiesten, Jo Leemans en Will Ferdy. Beiden inmiddels de negentig voorbij.

Ze beleefden hun successen in de zelfde periode. Een periode waarin de wereld enorm veranderde en er steeds meer mogelijk werd. Terwijl Will (90) met zijn Nederlandstalige liedjes Vlaanderen doorkruiste stond Jo (90) ook op internationale podia. Will schreef zelf liedjes, Jo zong voornamelijk Nederlandstalige versies van internationale hits, wat een populaire trend was in die tijd.

Mathias Sercu, acteur en zanger, zingt de liedjes van Will Ferdy. Geena Lisa, presentatrice en zangeres, zingt de liedjes van Jo Leemans. Tussen de liedjes door vertellen ze over vroeger, over de tijd waarin Jo en Will hun hoogtijdagen beleefden. Que Sera Christine is een vlot liedjesprogramma dat het publiek aan de hand van liedjes en verhalen meeneemt naar de tijd van toen.

 

20:11 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: will ferdy, geena lisa, mathias sercu, jo leemans |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.