Willem Vermandere in Kursaal Oostende op 25/03/2018 : Showbizzkanaal

09/01/2018

Willem Vermandere in Kursaal Oostende op 25/03/2018

Willem Vermandere, oostende, Willem Vermandere werd geboren in Lauwe, 1940. Al van kleinsaf groeide de West-Vlaamse bard op in een muzikale omgeving. Het duurt dan ook niet lang vooraleer hij zelf melodietjes begint te componeren en muziek zet op gedichtjes. Op latere leeftijd studeert Vermandere godsdienstwetenschappen te Gent, maar wordt meer en meer beeldhouwer en liedjeszanger.

Vermandere blijft in zijn professionele carrière een bezige bij: hij schrijft zelf zijn teksten en muziek, heeft al meer dan 8 langspeelplaten op zijn palmares staan, en is ook nog actief bezig met tekenen, schilderen en beeldhouwen. Wie kent volgende nummers niet : Bange Blankeman, La Belle Roselle, Blanche en zijn peird, Pierre de beste, Danse macabre, Myn mensen van te lande, enz ….

Samen met zijn trouwe muzikanten-trawanten (zoals Willem ze noemt), Freddy Desmedt (klarinet, dwarsfluit, saxofoon en percussie), Pol Depoorter (gitaren en mandoline) en Bart Caron (contrabas), tovert Willem met woord en klank, luchtig en doodernstig, droevig en blij, levenslustig en soms donker, aaneengeweven met zijn spitste 'vertellementen'.

Een middagconcert in het Kursaal van Oostende , ook in voorjaar 2018 met Vlaanderens warmste theatermens, die net zoals echte goede wijn verbetert met het ouder worden, mag je zeker niet missen!

Praktische Info
Data
25/03/2018 om 11:00  
Tickets

€ 25 - € 20 - € 15 (incl reservatiekosten)

Upgrades

Theatermenu Ostend Queen € 70
Theatermenu Roy Henry € 60

Reservatie

www.ticketmaster.be
070 66 06 01 (max € 0,30 / min)
Boxoffice Toerisme Oostende

19:41 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: willem vermandere, oostende |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.