Ten Tenors concerteren 15 april 2018 in Antwerpse Stadsschouwburg : Showbizzkanaal

05/01/2018

Ten Tenors concerteren 15 april 2018 in Antwerpse Stadsschouwburg

Ten Tenors, Antwerpse Stadsschouwburg, Ze verkochten sinds hun ontstaan in 1997 meer dan 90 miljoen concertkaartjes, verspreid over 16 uitverkochte tournees. Naast Australian Ice Cream zijn The Ten Tenors voor Australië nog steeds één van de best lopende exportproducten en nu komen ze eindelijk terug naar België.

Zondag 15 april concerteren de immens populaire tenoren in de Antwerpse Stadsschouwburg en voegen ze België terug toe aan hun landenlijstje. “Het gevarieerde repertoire, de adembenemende arrangementen en uitvoeringen gebracht door 10 stemmen die perfect bij elkaar blenden, blaast je van je sokken. Wat die mannen laten horen en zien is straf. Zij brengen een hommage aan de grote klassieke componisten, maar ook de helden van de popmuziek van vroeger en nu worden niet vergeten. Van Jeff Buckley tot Andrea Bocelli, het zit allemaal verwerkt in het Ten Tenor repertoire, samen met een pak muzikale verrassingen waarmee ze hun fans en het publiek trakteren”, klinkt het bij concertorganisator House of Entertainment.

Tickets voor The Ten Tenors, op zondag 15 april om 20.00 uur in de Antwerpse Stadsschouwburg kunnen worden besteld via www.teleticketservice.com of telefonisch op 070/345.345 (€0,30/min).

22:48 Gepost door www.showbizzkanaal.be | Tags: ten tenors, antwerpse stadsschouwburg |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.