Showbizzkanaal : Archieven

31/12/2017

La Mamma: aflevering 3 op maandag 1 januari 2018 om 20.30 bij VTM

La Mamma, vtm, vtm La Mamma, Koken voor Christoff: het is op z’n minst een uitdaging. Dat merkt ook Sergio Herman als hij kennismaakt met de schlagerkoning. “Ik ben een moeilijke eter en bestel op restaurant altijd hetzelfde. Wat ik niet ken, vertrouw ik niet.” Gelukkig kookt Sergio dit keer niet voor Christoff, maar wel voor zijn grote steun en toeverlaat: mama Simonne. En ook zus Lindsay – toen nog met bolle buik – schuift mee aan de grote feesttafel.

“Mama is heel belangrijk voor mij”, vertelt Christoff. “Ze stond aan de wieg van mijn carrière en staat daar vandaag nog steeds. Dankzij haar hebben Lindsay en ik bereikt wat we vandaag hebben bereikt.”. En daar wil Christoff haar heel graag voor bedanken met een diner boordevol verrassingen. Al schept zijn smoesje over “een goede vriend die komt koken” wel andere verwachtingen bij Simonne. Zij is er namelijk van overtuigd dat haar zoon tijdens het etentje zijn nieuwe partner zal voorstellen. De verbazing is dan ook groot als plots Sergio Herman voor haar neus staat. “Ik vind u nog knapper dan op tv”, klinkt het.

Sergio’s zoektocht naar de perfecte ingrediënten start op de markt van Aalst, een primeur voor Christoff. Culinaire herinneringen heeft hij alvast te over. “Voor mama’s wafels zou ik de eerste vlieger terug naar huis nemen. Ze bakte dan ineens 15 kg en was er de hele dag mee bezig. ’s Avonds kwam iedereen z’n wafels afhalen.” Om haar helemaal te verwennen stelt Christoff voor om Simonnes lievelingsgerecht te maken: scampi met currysaus. Sergio geeft er een culinaire twist aan en tovert langoustines op tafel als voorgerecht. Als hoofdgerecht kiest hij voor wild: ree met aardpeer en knolselder. Het dessert wordt een klassieke moelleux, overgoten met een Sergio-sausje.

Terwijl Sergio zich in de keuken over het diner ontfermt, focust Christoff zich op de tafeldecoratie. Een kolfje naar zijn hand. “Met Kerst doet Christoff zelfs een strikje rond de broodjes”, verklapt Lindsay. Dat gezelligheid centraal zal staan op nieuwjaarsdag, is dus zeker.

LA MAMMA OP VTMKOKEN.BE

Wie de recepten van Sergio Herman zelf eens wil maken voor zijn of haar mama of gewoonweg voor zichzelf, kan terecht op vtmkoken.be. Na elke aflevering komen de recepten integraal online met tekst, video en foto. Duidelijk en helder uitgelegd, zodat je ze thuis helemaal zelf kan bereiden.

14:58 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: la mamma, vtm, vtm la mamma |  Facebook | |  Print |

Telefacts Winter, vanaf dinsdag 2 januari 2018 om 21.40 bij VTM

Telefacts Winter, vtm, Vanaf dinsdag 2 januari krijgt het wekelijkse actualiteitenmagazine Telefacts een winters tintje. Birgit Van Mol presenteert in Telefacts Winter elke week buitenlandse reportages over luxe en glamour. Daarvoor trok ze naar de sneeuw van het mondaine Franse skistation Courchevel, meteen ook het onderwerp van één van de reportages. In het exclusieve oord lopen de miljonairs en miljardairs elkaar voor de voeten, krijgen skileraars van hun Russische klanten waanzinnige fooien en worden skichalets verhuurd voor meer dan 200.000 euro per week. De eerste reportage, op 2 januari 2018, schetst de meest exclusieve cadeaus ter wereld, zoals een gouden racefiets van 240.000 euro, een baljurk van 50.000 euro voor een chihuahua en een paar stiletto’s van 12 miljoen euro.

Telefacts Winter is er elke dinsdag en dat vier weken lang. Op woensdag presenteert Birgit de reguliere uitzendingen van Telefacts vanuit de studio in Vilvoorde.

14:55 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: telefacts winter, vtm |  Facebook | |  Print |

Dit zijn de genomineerden voor het Gala van de Gouden K's 2017

Gala van de Gouden K's 2017, ketnet, Het Gala van de Gouden K's is na vier edities een gevestigde waarde in 'showbizzland'. Na een uitverkocht Paleis 12 vorig jaar, gaat Ketnet opnieuw voor een grootse show. Zaterdag 3 februari ontvangen de zes Ketnet-wrappers weer heel wat bekend volk en duizenden kinderen in Paleis 12. Tijdens een spetterende awardshow komen we te weten wie of wat in het afgelopen jaar in de media, de showbizz en de sport het populairst was bij de Vlaamse kinderen.

Tijdens het Gala worden onderscheidingen uitgereikt in 17 categorieën met telkens vier genomineerden. De winnaars worden gekozen door de Ketnetters zelf. Dit jaar zijn er ook enkele nieuwe categorieën zoals 'Youtube-ster', 'TV-ster' en 'Kus'. Grote favorieten om een award in de wacht te slepen zijn: Laura Tesoro (7 nominaties), Tinne Oltmans (5 nominaties) en Niels Destadsbader (4 nominaties). 

De genomineerden voor Het Gala van de Gouden K's 2017 werden vanochtend bekendgemaakt in Kingsize Live. Stemmen kan op ketnet.be tot woensdag 10 januari om 20.00 u.

Het Gala van de Gouden K’s 2017 wordt uitgezonden op zondag 4 februari op Ketnet. Op dit moment zijn er geen tickets meer te verkrijgen om de show bij te wonen. Vanaf 10 januari wordt er opnieuw een beperkt aantal tickets ter beschikking gesteld.

Kinderen baas op Gala van de Gouden K's
Vanmorgen werden in Kingsize Live op Ketnet de genomineerden voor de 17 categorieën bekendgemaakt. De genomineerden zelf werden bepaald door een brede bevraging bij Ketnetters en mensen in de media. Vanaf vandaag kunnen kinderen via ketnet.be stemmen op hun favorieten in de 17 categorieën. Zij bepalen wie er na het Gala met de felbegeerde trofeeën naar huis gaan. 

Nieuwe awards
Dit jaar doen er enkele nieuwe categorieën hun intrede. Vloggers en Youtubers zijn hot én zijn ook bij kinderen immens populair. Zaterdag 3 februari wordt voor het eerst een Gouden K-award voor 'Youtube ster' uitgereikt. Genomineerden zijn Meisje Djamilla (bekendste Nederlandstalige vrouwelijke vlogger met 600.000 abonnees op YouTube), Dylan Haegens(Nederlandse vlogger met twee Youtube-kanalen en 1.900.000 abonnees), Enzo Knol(Nederlandse vlogger met 1.700.000 abonnees op Youtube) en Zita Wauters (haar 20 vlogs via het Ketnet Youtube-kanaal werden al meer dan 3.700.000 keer bekeken).

Maar ook de TV-sterren zijn nog helemaal in. Peter Van de Veire, Niels Destadsbader, Laura Tesoro en Staf Coppens maken kans op de gloednieuwe Gouden K voor 'TV-ster' van het jaar. 

Ook helemaal nieuw is de categorie 'kus' van het jaar. Kanshebbers zijn 'Jonas & Mila' en 'Jana en Jimmy' uit Ghost Rockers, 'Gamil & Emma' uit 4eVeR en last but not least 'de' kus uit 'De dokter Bea show'.

17 categorieën
Op het Gala van de Gouden K’s 2017 worden 17 awards uitgedeeld. Een overzicht:  

Familieprogramma van het jaar:
De Buurtpolitie (VTM)
Thuis (Een)
The Voice Kids (VTM)
Steracteur Sterartiest (Een)

TV-ster van het jaar: 
Peter Van de Veire
Niels Destadsbader
Laura Tesoro
Staf Coppens

Muziekster van het jaar:
Gers Pardoel
Lil'Kleine
Laura Tesoro
Niels Destadsbader

Youtube-ster van het jaar:
Meisje Djamilla
Dylan Haegens
Enzo Knol
Zita Wauters

Band van het jaar:
De KetnetBand
Ghost Rockers
K3
SLM

Song van het jaar:
Regi: Where did you go (my summer love)
Luis Fonsi ft. Daddy Yankee: Despacito
Laura Tesoro: Higher
Je Broer: Kind van de duivel

Coole gast van het jaar:
Sieg De Doncker
Giovanni Kemper
Nico Van Hole
Niels Destadsbader

Grave griet van het jaar:
Tinne Oltmans
Laura Tesoro
Céline Verbeeck
Maureen Vanherberghen

Kus van het jaar:
Jonas & Mila in Ghost Rockers
Jana & Jimmy in Ghost Rockers
Dokter Bea
Gamil & Emma in 4eVeR

Film van het jaar:
Boss Baby
FC De Kampioenen 3
Helden boven alles
Vaiana

Game van het jaar:
FIFA 18
Musical.ly
Minecraft
Just Dance 2018

Sporter van het jaar:
Nina Derwael
Nafi Thiam
David Goffin
Romelu Lukaku

Ketnet-serie van het jaar: 
Ghost Rockers
4eVeR
Nachtwacht
De regel van 3S

Ketnet-programma van het jaar: 
Ketnet Musical
Superbrein
Helden van de race aan zee
De dokter Bea show

Ketnet-acteur of -actrice van het jaar:
Giovanni Kemper als Wilco in Nachtwacht
Céline Verbeeck als Keelin in Nachtwacht
Tinne Oltmans als Mila in Ghost Rockers
Aaron Blommaert als Robin in 4eVeR

Ketnet-ster van het jaar:
Zita Wauters
Kristel Verbeke
Dokter Bea
Nico Van Hole

Ketnet-tekenfilm van het jaar:
Ninjago: Masters of Spinjitsu
Masha en de Beer
Mijn Ridder en ik
Shaun het schaap

14:52 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: gala van de gouden k's 2017, ketnet |  Facebook | |  Print |

Extra spectaculaire lichtshow vervangt eindejaarsvuurwerk in Oostende

vuurwerk.JPGHet eindejaarsvuurwerk van zondag 31 december 2017 in Oostende zal wegens rukwinden niet afgeschoten worden. Als alternatief zal er om 24.00 uur een extra lichtshow georganiseerd worden onder de lichttunnel in de Adolf Buylstraat. Iedereen is dan ook welkom om onder de tunnel samen te komen om het nieuwe jaar in te luiden.

De weerkaarten voorspellen voor deze avond 5 tot 6 beaufort met rukwinden tot 75 km/h. Bovendien is het ook hoog water, waardoor de afschietzone op het Groot Strand extra beperkt wordt. Dit zijn geen extreme weersomstandigheden, maar niet het ideale scenario om veilig het eindejaarsvuurwerk te kunnen organiseren.

Alle andere eindejaarsactiviteiten zullen natuurlijk wel plaatsvinden. Kursaal Oostende en de Wellington Hippodroom maken zich op voor een memorabele avond en ook de Oostendse Langestraat is klaar voor een feestavond. Verschillende Oostendse restaurants bieden een speciaal eindejaarsmenu aan en de hotels spreken van een zeer hoge bezettingsgraad.

Haal je de extra show van 24.00 uur niet, dan is de spectaculaire lichtshow in de Adolf Buylstraat ook de perfecte opwarmer voor een avond vol plezier. Er staan, zoals elke avond tot en met 14 januari, shows gepland om 16.45, 17.45, 18.45 en 19.45 uur. Winter in het Park, de gezellige kerstmarkt in het Leopoldpark, zal vandaag geopend zijn tot 17.00 uur. De weersomstandigheden zijn ook perfect om het jaar af te sluiten met een frisse neus na een zalige strandwandeling.

14:44 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: oostende, eindejaarsvuurwerk, eindejaarsvuurwerk oostende |  Facebook | |  Print |

27/12/2017

Deep Bridge lanceert betoverend campagnebeeld 'Doornroosje'

deep_bridge.jpgTijdens de paasvakantie brengt Deep Bridge de sprookjesklassieker 'Doornroosje' naar Antwerpen, Hasselt en Gent. Jong en oud kan dan zijn hart ophalen aan deze feeërieke voorstelling vol interactiviteit en gelaagde humor. Met 'Doornroosje' zal Deep Bridge een voorstelling brengen die toegankelijk is voor het breedst denkbare publiek, met bakken vol humor, uitmuntende muziek en aanstekelijke meezingers.

Eerder werd al bekend dat de rol van Doornroosje gespeeld zal worden door Tinne Oltmans. Zij zal wakkergekust worden door prins Thomas Van Goethem. Walter Baele en Liv Van Aelst nemen de rol van de koning en koninging voor hun rekening. De cast word vervolledigd met Laurenz Hoorelbeke, Jasmine Jaspers en Line Ellegiers.

Voor het campagnebeeld werd bij topfotograaf Koen Demuynck aangeklopt. Na een dagje in de studio kwam het campagnebeeld hieronder tot stand. Zelfs de gebroeders Grimm hadden deze waarschijnlijk maar al te graag op hun eigen versie zien blinken. Je kan hem zelf hier in downloaden.

'Doornroosje' is te zien vanaf 14 februari 2018 in Theater Elckerlyc Antwerpen, Ethias Theater Hasselt en Capitole Gent. Tickets zijn te verkrijgen via www.deepbridge.be.

21:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: line ellegiers, laurenz hoorelbeke, jasmine jaspers, doornroosje, musical doornroosje |  Facebook | |  Print |

Nieuwe Single TONY SERVI - In Dreams

tony_servi.JPGAls voorbode van Engelstalige Full CD ter gelegenheid van 35 jarige carriére Tony Servi treft u hieronder zijn nieuwste singel aan.

In Dreams een cover van wijlen Roy Orbison werd door producer Walter de Loose in een hedendaags kleedje gestoken. Geniet van de diepe warme crooner stem van Tony en vergeet zeker niet naar slotstuk te luisteren waarmee hij bewijst nog steeds over een krachtig imponerend stemgeluid te beschikken.

Deze single is verkrijgbaar via I tunes platform via volgende link: https://itunes.apple.com/be/album/in-dreams/1323326682?i=...

20:56 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's | Tags: tony servi, in dreams |  Facebook | |  Print |

"De Sinksenfoor" - Vanaf 28 juni 2018 in het Antwerpse Fakkeltheater

sinksenfoor.jpg"Driemaal is scheepsrecht", met die gevleugelde woorden nam productiehuis Het Achterland opnieuw regisseur en scenarist Jeroen Maes onder de arm om een warmhartige en originele zomerkomedie te creëren. Deze keer nemen ze ons mee naar "De Sinksenfoor", alweer een Antwerps begrip na "Viva Minerva" en "Café Beveren".

In 2016 ging de eerste zomerkomedie in première en met "De Sinksenfoor" brengt Het Achterland een hattrick van formaat! Eigenlijk presteert Het Achterland 3 hattricks op rij, want ze maken niet alleen hun derde zomerkomedie bekend, ze maken ook nog eens de eerste drie hoofdrolspelers bekend: Carry Goossens, Luc Caals en Linda De Ridder. De derde hattrick? Wel, Linda De Ridder tekent, na de babbelzieke kuisvrouw Ivette in "Viva Minerva" en de gezellige dame van plezier in "Café Beveren” voor de derde keer present bij "De Sinksenfoor".

In "De Sinksenfoor" maken we kennis met de president van de foorkramers "De Jakke" (Luc Caals) en zijn hulpeloze pogingen om op de foor zijn kermisvolk bijeen te houden en te leiden. Suzy (Linda De Ridder) en Firmin (Carry Goossens) zijn al hun hele leven foorkramers en brengen meer dan een handjevol verhalen en verwikkelingen met zich mee ...

Deze komedie wordt een heerlijke voorstelling met kleurrijke personages, de dolste belevenissen en de couleur locale van "De Sinksenfoor". Maar bovenal draait deze keer alles om de liefde zoals dat past bij een nostalgische, prettig gestoorde, romantische komedie: "Roulez, Roulez! Ambiance!"

Het Achterland presenteert zich met "De Sinksenfoor", voor het derde jaar op rij, als hét productiehuis dat originele, Antwerpse, zomerse komedies maakt voor een breed publiek. Kortom: the real stuff!

Net als bij "Viva Minerva" en "Café Beveren" zal het publiek - bij elke matinee op zondag - kunnen genieten van een heerlijke dinner formule.

DE SINKENFOOR is een productie van vzw Het Achterland

Script & Regie: Jeroen Maes
Cast : Linda De Ridder, Carry Goossens, Luc Caals en nog enkele namen die we begin 2018 bekend maken.
Première: 1 juli 2018

"De Sinksenfoor" speelt van 28 juni tot en met 19 augustus 2018 in het Fakkeltheater.
(vrijdag, zaterdag om 20u30 en zondag om 15u00)
(opties op donderdag om 20u30 en zaterdag om 15u00)

Fakkeltheater (Rode Zaal), Antwerpen

TICKETS op www.fakkeltheater.be of via 070 246 036

 

20:48 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: antwerpse fakkeltheater, de sinksenfoor |  Facebook | |  Print |

Brico Cross in Bredene op vrijdag 29 december 2017 om 13.35 live bij VTM

vtm.JPGOp vrijdag 29 december rijden wereldkampioen Wout van Aert en Mathieu van der Poel de laatste Brico Cross van dit jaar: de Ereprijs Paul Herygers. Dit keer vindt de eindejaarscross in Bredene plaats op een nieuwe locatie. De renners verlaten Park ’t Paelsteenveld en verhuizen naar het recreatiedomein Grasduinen. Oud-wereldkampioen Paul Herygers himself tekende het nieuwe parcours van 2,5 km uit. De veldrit is live te volgen bij VTM vanaf 13.35.

De crossers kunnen zich op het splinternieuwe parcours uitleven op de vele heuvels van het reeds bestaande mountainbikeparcours. Vorig jaar kwam Wout van Aert als eerste over de streep in Bredene. Wie sluit 2017 in schoonheid af met een zege in de Brico Cross?

De verslaggeving begint die middag met de rit van de dames. Bij de laatste edities werd de strijd daar telkens beslist aan de meet, en dat zal vermoedelijk in Bredene niet anders zijn.

Merijn Casteleyn zorgt voor het live wedstrijdcommentaar, voor het eerst samen met bondscoach Sven Vanthourenhout. Jan Suykens neemt interviews af op het terrein, Maarten Breckx leidt de wedstrijd in en ontvangt gasten uit de wereld van het veldrijden in de voor-en nabeschouwing.

20:27 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: brico cross, bredene |  Facebook | |  Print |

Aflevering 2 van Overal K3, donderdag 28 december 2017 om 20.35 bij VTM

vtm.JPGVorige week lieten Hanne, Marthe en Klaasje voor de eerste keer in hun hart kijken. Ze zetten hun K3-masker af en vertelden vrijuit over hun leven naast K3. In de tweede aflevering van Overal K3 zet Niels Destadsbader zijn vragenrondje verder. Maar deze week praten niet alleen de K3'tjes vrijuit. Ook componist Miguel Wiels en grote baas Gert Verhulst nemen plaats in de zetel en laten zich verrassen door Niels.

Wie K3 zegt, zegt Gert Verhulst. “Ik ben al vijftien jaar bezig met het project K3. Ik benadruk graag het woord ‘project’, want anders klinkt het erg dubbelzinnig.”, lacht hij. Hanne, Marthe en Klaasje groeiden op met Samson en Gert en plots werd ‘Gertje’ hun baas. “Ik heb bij Gert hetzelfde gevoel als bij de politie: ik moet mij gedragen. Ik heb er soms een beetje schrik van”, vertelt Hanne. Voor Marthe ligt dat anders. Ze heeft een relatie met Gerts zoon Viktor. “We wilden het in het begin allebei tegenhouden. Het leekt ons te moeilijk om een relatie te hebben. Maar we zijn verliefd en dus zijn we er maar voor gegaan.” Maar hoe is het voor haar om een relatie te hebben met de zoon van de grote baas?

Ook Miguel Wiels praat over zijn relatie met de meisjes. K3 is al achttien jaar een deel van zijn leven en hij componeerde er a zo’n 200 liedjes voor het trio. “Ik kan mijn geen leven voorstellen zonder K3”, vertelt hij. Hij was vanaf het begin een bepalende factor in het succes van de groep en verhuisde samen met de ‘oude’ K3 naar Studio 100. Miguel werkt nauw met de meisjes samen en dat zorgt voor een bijzondere band, vooral met Klaasje. Zij moest haar warme nest in Nederland achterlaten en stond er van de ene dag op de andere alleen voor. Maar dat was zonder Miguel en zijn familie gerekend. “In het begin van K3 waren we veel bij Miguel om liedjes op te nemen. Net als bij mij is zijn thuis een warm nest. Ik bleef na de opnames wat langer en mocht mee aanschuiven aan tafel. Ik ben er ook een aantal keer blijven slapen.”, legt ze uit.

In de tweede aflevering gaan de tongen echt aan het rollen. De meisjes leggen uit hoe belangrijk familie voor hen is, want “onze familie is de enige plek waar we niet Hanne, Marthe en Klaasje van K3 zijn, maar Hanne, Marthe en Klaasje van ervoor. Wij moeten altijd opletten met wat we zeggen, thuis hoeft dat niet”, aldus Marthe. Geen enkel onderwerp wordt gemeden: de gevolgen die de roem heeft op hun relatie, de roddelpers, de kritiek en de druk die het ‘K3-zijn’ met zich meebrengt.

En ook nu weer halen de K3’tjes hun zangkunsten boven. Klaasje zingt met haar drie zussen Count on Me van Bruno Mars. En Gert en Niels laten zich meeslepen in het enthousiasme van K3 en zingen samen één van hun klassiekers uit volle borst mee.

20:22 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: overal k3, k3, vtm |  Facebook | |  Print |

23/12/2017

Foto's: Winterrevue: "The Sound of Movies" in première

DSC_1953.jpgDe Winterrevue van Stany Crets is opnieuw neergestreken in Theater Elckerlyc. Er was een heel wat schoon volk aanwezig op de première. Bekijk hier het fotoverslag!

"The Sound of Movies" - Deze derde editie is een wervelende show met levende legende Herbert Flack als gastheer, een magnifieke cast én pluimen.  De glamour en grandeur van showfilms uit de eerste helft van de vorige eeuw maar ook de meer recente films duiken op in de show. De cast met Herbert Flack, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke. Stany laat zich opnieuw omringen met een professionele ploeg: choreografie door Laurent Flament, een live orkest aangestuurd door de onevenaarbare Eric Melaerts en styling door Griet Van Landeghem.

Info & tickets: http://www.elckerlyc.be/nl/programma/winterrevue.htm

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende