Carrièrewending voor Chris Van Tongelen? : Showbizzkanaal

20/12/2017

Carrièrewending voor Chris Van Tongelen?

chris2.JPGCarrièrewending voor Chris Van Tongelen? Gisterenmorgen, om iets over zes, meldde Chris Van Tongelen zich aan in de Spar supermarkt van Sint-Katelijne-Waver, waar hij zijn broer Dave een handje kwam helpen met het uitpakken van de nieuwe lading Primo TV Gidsen. “De komende twee weken liggen we met The Primo Stars-single ‘Together We Are Strong’ niet alleen hier, maar ook in gans Vlaanderen in de winkelrekken. Samen met Ronn Moss (Mooi en Meedogenloos) én Melanie Wiegmann (Sturm der Liebe) vorm ik het gelegenheidstrio The Primo Stars. Het is een primeur, want het is de eerste keer dat internationale soapacteurs zich verenigen in een bandje. Wie deze én volgende week de Primo koopt, betaalt 1 euro extra, maar je krijgt er niet alleen onze exclusieve single bij, je steunt ook het Kinderkankerfonds, waar de opbrengsten naar worden doorgestort.”

Broer Dave Van Tongelen was alvast enthousiast: “Ik vind het tof van onze Chris dat hij z’n belofte is nagekomen en dat hij mij mee kwam helpen uitpakken en verkopen. Voor mijn klanten was het een mooie extra toen ze onze Chris zagen. Met de glimlach verkocht en signeerde hij The Primo Stars-singles. En ik moet zeggen dat hij me ook nog goed geholpen heeft, want ik was vroeger klaar dan anders.”

De single ‘Together We Are Strong’ van The Primo Stars Ronn Moss (Mooi en Meedogenloos), Chris Van Tongelen (Familie) en Melanie Wiegmann (Sturm der Liebe), ligt vanaf dinsdag 19 december, voor slechts €1 meerprijs, gedurende 2 weken exclusief op Primo TV Gids. De verkoopsopbrengsten van de single worden doorgestort naar het Kinderkankerfonds.

14:27 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: the primo stars, chris van tongelen, dave van tongelen, primo tv gids |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.