"The Little Mermaid" in première : Showbizzkanaal

20/12/2017

"The Little Mermaid" in première

DSC_1692.JPGZondag is in Flanders Expo in Gent de musical "The Little Mermaid" in première gegaan, zeg maar gerust de grootste musical première van dit jaar! Bekend Vlaanderen twijfelde dan ook geen moment toen de uitnodiging op de deurmat viel. Sammy stond voor ons aan de rode loper. Bekijk hier het fotoverslag!

Regisseur Frank Van Laecke en producent Yoshi Aesaert hebben voor "The Little Mermaid’" een topcast samengesteld bestaande uit gerenommeerde musicalsterren en enkele jonge grote talenten: Ianthe Tavernier als Ariël, Juan Gerlo en Michiel De Meyer als Prins Erik, Kobe van Herwegen als Sebastiaan, Anne Mie Gils als Ursula, Hans Peter Janssens als Koning Triton, Jan Schepens als Slijmbol, Frank Hoelen als Grimbert, Nordin De Moor als Slijmbal, Marc Lauwrys als Jutter en Ivan Pecnik als Chef Louis. De voorstelling wordt live uitgevoerd in het Nederlands.

De Disney-musical wordt voor het eerst in ons land gebracht door entertainmentbedrijf Marmalade en is te zien tot en met 7 januari 2018.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.thelittlemermaid.be of tel. 070 275 010 (max. 0,30 cent/minuut – enkel op werkdagen tussen 9.30 en 17.30 uur).

De commentaren zijn gesloten.