‘Equal Idiots’ levert nummer voor Vlaamse film "Bad Trip" : Showbizzkanaal

05/12/2017

‘Equal Idiots’ levert nummer voor Vlaamse film "Bad Trip"

bad_trip.JPGDe Belgische rockgroep ‘Equal Idiots’, van Thibault Christiaensen (zang en gitaar) en Pieter Bruurs (drums), levert een fantastisch nummer voor de nieuwe Vlaamse film BAD TRIP. Het gaat om het nummer ‘Cover The Corpse’, de openingstrack van hun album ‘Eagle Castle BBQ’ dat net voor de zomer verscheen via Noisesome/Caroline Music. Na een zeer drukke zomer, met optredens op Suikerrock, Lokerse Feesten, Maanrock en Rock Herk, kondigt 2018 zich hoopvol aan voor ‘Equal Idiots’ met alweer een fijne festivalzomer.

Het nummer ‘Cover The Corpse’; https://www.youtube.com/watch?v=CVNjIqzrT3c

Gisteren ging BAD TRIP spectaculair in première in Antwerpen met sexy sambadanseressen en knallende motards! In de komedie BAD TRIP schitteren Jonas Van Geel, Ben Segers, Gene Bervoets en Tom Audenaert in de hoofdrollen. De film van regisseur Dries Vos (Biker Boys, Allemaal Familie) werd geproduceerd door Marmalade. Entertainment One brengt Bad Trip op 6 december uit in de Belgische bioscopen.

Bekijk de trailer hier : https://youtu.be/IrWi5Ave4ko

In Bad Trip komen vier vrienden in de problemen, wanneer ze ongewild binnen één week een enorme hoeveelheid cocaïne moeten verkopen. Een haast onmogelijk opdracht voor de meest ervaren gangsters, maar voor deze vier losers, die geen schel kaas gegeten hebben van het drugsmilieu, compleet onmogelijk. De waanzinnige opdracht dwingt hen steeds dieper af te dalen in de krochten van de criminaliteit. Een spannende, explosieve en hilarische tocht die hen lijnrecht tegenover de Joodse maffia, een Turks drugkartel en een bende criminele motards zet.

19:57 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: bad trip, film bad trip, equal idiots |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.