Einde opnames Baba Yega: The Movie : Showbizzkanaal

03/12/2017

Einde opnames Baba Yega: The Movie

kfd.JPGAfgelopen donderdag stond de laatste opnamedag van Baba Yega: The Movie ingepland.  In de Commandobunker van Heuvelland stonden de vijf Baba Yega’s op de set met slechterik van dienst Cordelia Zen (vertolkt door Barbara Sarafian) en haar trawanten Briquet en Pinoît (Rik Verheyen en Tom Audenaert).

“We blikken terug op een fantastische draaiperiode”, aldus de producenten Jasper Moeyaert en Emanuel Vanderjeugd van Geromino.  “Samen met een waanzinnig getalenteerde crew en een enthousiaste sterrencast hebben we onze stille fantasie tot leven zien komen.  We zijn trots op de Baba-wereld die werd gecreëerd en we hopen dat mensen in de bioscoop evenveel plezier beleven als wij plezier hadden bij het maken van de film.”

In de film verdwijnt één van de vijf Baba’s van de aardbodem en moeten zijn vrienden hem terugvinden.  Daarbij nemen ze het op tegen de kwaadaardige Cordelia Zen, die alle kinderen van hun spontaniteit en levensvreugde probeert te bestelen.

Naast de Baba Yega’s, Barbara, Rik en Tom spelen o.a. ook Joke Devynck, Marc Van Eeghem, Stefaan Degand en Sam Louwyck mee in de film.

Baba Yega werd in 2016 bekend als winnaar van Belgium’s Got Talent.  Intussen zijn ze razend populair in Vlaanderen en omstreken.

Niet alleen voor Baba Yega, maar ook voor het productiehuis Geronimo is het de eerste langspeelfilm. Het productiehuis is vooral bekend van “Helden Van Hier” op VTM en de Emmy-genomineerde programma’s “Flying Doctors”, “Missie Mosango” en “Soundtrack”.

De film kwam tot stand met steun van o.a. VTM, Kinepolis Film Distribution en Telenet en wordt vanaf 28 maart 2018 in de bioscoopzalen verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD).

17:00 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: baba yega: the movie, kfd |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.