Nieuw album voor Tony Servi! : Showbizzkanaal

27/11/2017

Nieuw album voor Tony Servi!

tony_servi.jpgSinds de samenwerking met Karl Faes als manager voor TonyServi is er afgelopen jaar heel wat gebeurt rond Tony. Afgelopen maanden werd veel tijd in opnamestudio doorgebracht. Er werd gewerkt aan een nieuwe FULL CD, met onvergetelijke crooner songs in een nieuw arrangement te steken samen met Walter de Loose. Als voorbode komt er begin december ’17 reeds een single uit van deze FULL CD die begin 2018 eraan komt.

2018 nadert en dan viert Tony Servi zijn 35 jarig bestaan als zanger.

Op 10 februari 2018 is er een feestviering voorzien in Cultureel Centrum Blikveld te Bonheiden. Tony Servi  zal er op die dag naast zijn 35 jarige viering met de Prins JR Band zijn nieuwe FULL CD ten gehore brengen in een concertformule van 2 x 45min.  Alsook een nieuw verfrissend programma wat vanaf dan ook geboekt kan worden voor diverse festiviteiten.  Inschrijven voor deelname aan viering 35 jarig bestaan kan via info@mykanto.be

In het najaar van 2018 zal Tony met zijn programma “Onlyfor Crooners” in tal van Culturele centra en theaters in ons vlaanderen land te bewonderen zijn.

05:50 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's | Tags: tony servi 35 jaar tony servi |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.