Delphine Boël's Obsessed With Love bijna uitverkocht : Showbizzkanaal

26/11/2017

Delphine Boël's Obsessed With Love bijna uitverkocht

delphine boël,delphine boël's obsessed with loveOp 18 november stelde Delphine Boël haar solotentoonstelling ‘Obsessed With Love’ voor in de Antwerpse WM Gallery.

Een mooie, kleurrijke collectie nieuwe kunstwerken waar positiviteit centraal staat.  Het bleek  ‘liefde op het eerste gezicht’ voor de bezoekers want bijna alle kunstwerken uit de collectie hebben al een eigenaar gevonden. De werken zijn nog wel tot 29 december te bezichtigen bij WM Gallery. Om dat er nooit genoeg liefde is, is Delphine momenteel druk aan de slag in haar Brussels atelier om de laatste hand te leggen aan nog een zeer gelimiteerde reeks werken voor Obsessed With Love.

Patrick Declerck van WM Gallery: “Liefde overwint altijd en dat blijkt ook uit het grote succes van deze expo. In Delphines studio staan nog enkele – op dit moment onafgewerkte - stukken, die absoluut het daglicht moéten zien. Delphine werkt ze op dit moment af. De liefde en Delphines kunst maken deze wereld heel wat mooier en kleurrijker.”

‘Obessed with Love’ is een kleurrijke collectie die draait rond de liefde. “Ik kies ervoor om te leven in de blije liefde. Positief staan in het leven is een weloverwogen keuze”, aldus Delphine.   Vijf jaar geleden exposeerde Delphine Boël al een keer in WM Gallery, met de tentoonstelling ‘Talking to the Deaf’. Nog tot eind december kan je in de Antwerpse galerij haar nieuwste solotentoonstelling én de extra werken ontdekken. 

Over Delphine Boël

Delphine verdiende haar plekje in de hedendaagse kunstwereld als statement kunstenaar en colorist. Ze is bekend om het maken van multimedia kunstwerken vol met kleur, textuur, en humor die universele thema's aanpakken. Van schilderen, video, neon, beeldhouwkunst en metalen design stukken, haar kunstwerken zijn elke keer opnieuw levendig, speels en eigenzinnig. Haar expliciet gebruik van woorden en zinnen maken haar berichten heel eenvoudig, terwijl haar gebruik van kleur en compositie ruimte laat voor eigenzinnigheid en ironie. 

Praktische informatie: 

De expo loopt van 18 november tot en met 29 december, WM Gallery, Wolstraat 45, 2000 Antwerpen.

 

17:35 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: delphine boël, delphine boël's obsessed with love |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.