Onverwacht nieuwe 'Gold' release David Vandyck : Showbizzkanaal

21/11/2017

Onverwacht nieuwe 'Gold' release David Vandyck

david.JPGOp het vlak van nieuwe liedjes is het bewust  al even geleden dat David Vandyck nog nieuw materiaal uitbracht. Op zijn Instagram en Facebook laat David echter al geruime tijd af en toe wat los over schrijfsessies en het inzingen van demo’s, maar die nieuwe single waar de fans zo op zitten te wachten  laat dus nog even op zich wachten.

Groot was gisteren dan ook de verbazing van meer dan 300 aanwezige fans tijdens het concert van David Vandyck wanneer daar plots een deluxe re-release werd aangekondigd met de 2CD ‘Live in Concert – Gold Edition’. 

Vorig jaar lanceerde David Vandyck op 12 september in Cinema Sphinx in Gent de live registratie van zijn 10-jarige jubileumconcert in Theater Elckerlyc in Antwerpen op een driedelig album/DVD 'David Vandyck Live in Concert'.

In iets meer dan een jaar is deze 2CD/DVD intussen volledig uitverkocht. Om dat te vieren bracht David het album gisteren geheel als verrassing opnieuw uit in een exclusieve 'Gold Edition' mét gouden afwerking èn drie bijkomende tracks met nooit eerder op album uitgebrachte songs, waaronder het duet met Corry Konings (‘Waar Je Ook Gaat’) en David's duet 'Jingle Bell Rock' met Koen Crucke.

Het eerste exemplaar van de deluxe editie 'David Vandyck Live in Concert - Gold Edition' werd gisteren tijdens het concert van David in Kusttheater 't Colisée als verrassing door David's zoon Niels voorgesteld aan een duidelijk geëmotioneerde maar fiere papa.

Daarnaast bevat deze 'Gold Edition' een mooie booklet met nieuw fotomateriaal, een persoonlijke boodschap van David Vandyck voor zijn fans en je vindt er eveneens de studio (single) versie van 'Voel De Beat' op terug.

Het album is vanaf vandaag te koop in de winkel, via iTunes of via www.davidvandyck.be. Een ideaal kerst- en eindejaarsgeschenk voor wie houdt van het Nederlandstalige lied.

06:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's | Tags: david vandyck |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.