Popgroep STORM3 in de run voor Eurovisie Songfestival 2018 San Marino : Showbizzkanaal

16/11/2017

Popgroep STORM3 in de run voor Eurovisie Songfestival 2018 San Marino

storm3.JPGPopgroep STORM3 bestaande uit Devon Donovan (Rijsenhout), Koen van der Heide (Ede-Wageningen) en Patrick la Lau (Leiden) hebben hun laatste Engelse single “ Lost Another Chance “ ingestuurd om kans te maken om San Marino te vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Portugal, daarnaast maken de heren ook kans om een heel album op te nemen.

De organisatie van RTV San Marino heeft een wedstrijd uitgeschreven waar artiesten zich kunnen aanmelden van over de hele wereld. De komende tijd kunnen mensen stemmen op de inzendingen. Uiteraard hoopt STORM3 en het hele team dat de mensen in Nederland op de groep willen stemmen en de kans dat Nederland iets wint te vergroten. De deelname blijft niet onopgemerkt NPO radio wilde de rand van de hoed weten en belde voor alle ins & outs rondom de deelname.

STORM3 stond afgelopen zomer op de diverse prides in Nederland en heeft in september wereldwijd via Toco International de single “ Lost Another Chance” uitgebracht die op een dance-compilatie staat in Tsjechië naast namen zoals Justin Bieber, David Guetta, ATB en Martin Garrix. OP 4 oktober is de tweede Nederandstalige single “ Ga Ga Ga’ uitgekomen op Rood Hit Blauw. Sinds dit najaar werkt STORM3 met International Artists voor wereldwijde boekingen.

20:40 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: popgroep storm3 |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.