Ruth Beeckmans @ De Laatste 24 Uur - Afl 2 op donderdag 16 november 2017 om 20.35 bij VTM : Showbizzkanaal

15/11/2017

Ruth Beeckmans @ De Laatste 24 Uur - Afl 2 op donderdag 16 november 2017 om 20.35 bij VTM

Ruth Beeckmans, vtm, De Laatste 24 Uur, Wat als je nog maar één dag te leven had? Dat is de vraag die Nathalie Meskens haar bekende gasten voorlegt in De Laatste 24 Uur. Ruim een half miljoen kijkers (live +uitgesteld) waren vorige week getuige van de emotionele laatste dag van Staf Coppens. Op donderdag 16 november 2017 is het Nathalie's goede vriendin Ruth Beeckmans die te horen krijgt dat haar afscheid nabij is. Maar niet zonder er samen nog een onvergetelijke dag van te maken. En dat wordt er één met een grote lach en een kleine traan.

Ruth hoort het slechte nieuws in de fitnesszaal, waar ze 3 keer per week aan haar conditie werkt. “Mijn laatste 24 uur? Oei. Hoe? Dat maakt mij bang. Ik word daar zenuwachtig van. Gaan we gevaarlijke dingen doen?” Die angst heeft te maken met Ruths auto-ongeval vorig jaar, waarbij ze de dood in de ogen keek. “Dat was heftig. Mijn auto bleef maar tollen. Ik dacht dat mijn laatste uur geslagen was en dat ik ons dochtertje nooit meer zou zien. Sindsdien leef ik heel fel in het nu. Laat ons de kuis nog even uitstellen, de zon schijnt nu!”

En dus trakteert Nathalie Ruth op enkele avontuurlijke activiteiten die ze altijd al eens wilde doen. Ze beleeft ook een prachtige laatste avond met haar 5 beste vriendinnen van theatergezelschap Compagnie Barbarie. Zij laten Ruths jarenlange droom eindelijk uitkomen. “Ruth zaagt al jaren de oren van ons hoofd om samen de pannenkoekenboot in Antwerpen te bezoeken”, zegt boezemvriendin en collega-actrice Sarah Van Geel. “Een avond door de haven varen, heerlijk bijkletsen en vooral veel pannenkoeken eten. Het is er nog nooit van gekomen, maar op haar laatste avond maken we ons met plezier vrij.”

Ruth geniet met volle teugen, klinkt met haar vriendinnen op de vriendschap en wordt er zelfs emotioneel van: “Ik vind dat ik mijn vriendinnen te weinig teruggeef. Zij kunnen allemaal zo goed ‘vrienden zijn’. Ik kan dat niet altijd en mis soms afspraken omdat ik het te druk heb of te moe ben. Waarom ben ik daar niet zo goed in? Ik investeer te weinig in mijn vriendinnen. En bewonder hen dat ze me toch zo graag blijven zien.”

Nog emotioneler is de laatste verrassing die Nathalie voor Ruth in petto heeft. Tijdens een autorit is haar neefje Seppe (11) plots live op de radio. Hij vraagt een plaatje aan voor zijn lievelingstante en spreekt zijn liefde voor haar uit. “Seppe is het zoontje van mijn broer. Ze wonen in Australië en ik mis hen enorm. Mijn broer heeft al zoveel voor mij gedaan en betekend. Familie is alles voor mij. Dat is waar alles begint. Dat bloed gaat ongelooflijk diep. Als je in hetzelfde oventje gebakken bent, ben je voor eeuwig verbonden.”

19:23 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: ruth beeckmans, vtm, de laatste 24 uur |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.