Amaryllis Temmerman DROMEN & DRINKEN : Showbizzkanaal

12/11/2017

Amaryllis Temmerman DROMEN & DRINKEN

image2.JPGAmaryllis Temmerman heeft onlangs een nieuw album uitgebracht met de titel 'Dromen en drinken'. Het album bestaat uit een tiental goed in het gehoor liggende songs. Het varieert van vrolijk uptempo repertoire ('1 Moment', 'Liefde van mijn leven'), tot mooie ballads ('Dromen en drinken', 'In alle eenvoud').

Wat meteen opvalt is de goede verstaanbaarheid van Amaryllis en haar mooie, heldere teksten. Poëtisch, maar ook bij een paar songs verrassend rijmloos.

1 van de (nu al) favoriete nummers is de nieuwe single 'Handen op je rug', waarvan ook een pakkende videoclip is gemaakt: https://m.youtube.com/watch?v=p1c98aus2cs

Een paar opvallende reacties na de albumvoorstelling:

"Je wil graag mensen ontroeren en dat heb je tijdens je albumvoorstelling ook gedaan. Na je optreden ben ik nog bij jou langs geweest om je cd te signeren en vooral omdat ik je dit persoonlijk wou zeggen. Op dat moment was ik nog te ontroerd, vandaar dit mailtje"

"Ik wil je bedanken voor de uitzonderlijk mooie avond die je ons gegeven hebt. Het was een thuisgevoel. Rustig luisteren en genieten van je mooie teksten, je warme stem en heel goeie muzikanten!"

"Wat kan jij mensen ontroeren... je teksten gaan over de dingen die bij ieder van ons wel op zijn weg komt tijdens de wandeling door het leven."

"Soms doen je teksten een beetje denken aan de beste teksten die Herman Pieter de Boer voor Conny Vandenbos en Dana Winner schreef"

"Je hebt me momenten van geluk en herkenbaarheid bezorgd"

11:08 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek, Singles | Tags: amaryllis temmerman, dromen & drinken |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.