Na de film Verborgen verlangen volgt het boek "Verborgen verleiding" : Showbizzkanaal

11/11/2017

Na de film Verborgen verlangen volgt het boek "Verborgen verleiding"

verboden_verleiding.JPGVanaf 22 november is de feelgoodfilm Verborgen Verlangen te zien in de bioscoop.  Astrid Coppens vertolkt hierin haar eerste (film)hoofdrol.  Ze speelt Louise Elsschot, een schoenenverkoopster die zich voordoet als auteur van het literaire meesterwerk Verborgen Verlangen en die zich ontpopt tot ware mediaster.  Echte fans hoeven na de vertoning geen afscheid te nemen, want bij Manteau verschijnt deze week alvast Verboden Verleiding: het vervolg in boekvorm op de film Verborgen Verlangen. 

Als kers op de taart komen Astrid Coppens en Dominique Van Malder (in de film noodgedwongen de ghostwriter van de succesroman) aanstaande zondag 12 november naar de jaarlijkse Boekenbeurs in Antwerp Expo voor een signeersessie in primeur van het boek Verboden Verleiding.  Een gehandtekend exemplaar bemachtigen kan tussen 14u en 16u bij WPG Uitgevers in Hal 4.  

Het boek Verboden Verleiding werd geschreven door Karel Soffers, die eerder scenario’s schreef voor onder meer Professor T., Aspe, Vermist en Familie.

synopsis Verboden Verleiding - Louise Elsschot en de prijs van succes

Het gaat Louise Elsschot voor de wind: het boek Verborgen Verlangen is een immens succes, ze heeft een eigen schoenenzaak, vormt een gelukkig koppel met uitgever Vincent Van Brakel en verwacht haar eerste kindje.  Maar al snel blijkt dat een leven in de schijnwerpers ook een schaduwkant heeft.

Wanneer Louise een belangrijke rol krijgt in de langverwachte verfilming van het boek, gaat de bal aan het rollen. Nu ze eindelijk de kans krijgt om haar ambities waar te maken, slaagt ze er maar moeilijk in om die te verzoenen met haar nieuwe gezinsleven. En dan is er nog die zonderlinge man die haar sinds de Boekenbeurs lijkt te volgen.  Hoelang zal ze haar geheim nog kunnen bewaren?

_________________________________________________
Verboden Verleiding, geschreven door Karel Soffers
ISBN 9789022334720 | 114 blz. | € 15 | Paperback
Ook verkrijgbaar als e-book
Verschijnt op 13 november 2017 bij Manteau

22:46 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Boeken/Strips | Tags: manteau, astrid coppens, verborgen verleiding, boek verborgen verleiding |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.