Aflevering 6 van Hoe Zal Ik Het Zeggen?, maandag 13 november om 20.35 bij VTM : Showbizzkanaal

11/11/2017

Aflevering 6 van Hoe Zal Ik Het Zeggen?, maandag 13 november om 20.35 bij VTM

Hoe Zal Ik Het Zeggen?, vtm, vtm Hoe Zal Ik Het Zeggen?, Al vijf weken lang doorkruist Jens Dendoncker Vlaanderen om boodschappen over te brengen. Hij schuwt daarbij geen enkel onderwerp en gaat delicate kwesties niet uit de weg. Ondertussen puilt zijn mailbox uit van over te brengen boodschappen. En dus zet hij zijn missie verder.

Een puber opvoeden, het kost ouders bloed, zweet en tranen. Vraag dat maar aan Vics ouders. Alles hebben ze al geprobeerd om zijn schoolresultaten te verbeteren. Aanmoedigingen, straffen. Helaas, niets blijkt te helpen. Als laatste optie kozen ze voor een dreigement: een slecht rapport betekent geen Pukkelpop. Loze woorden, denkt Vic, en hij trekt ondanks slechte resultaten toch naar het festival. Maar dat is buiten Jens gerekend. 

Jens schakelt Pukkelpop-presentator Thomas De Soete in om Vic in het bijzijn van zijn vrienden en een hele hoop festivalgangers eens goed met zijn neus op de feiten te drukken. “Dit is geen rapport, maar een bloedbad”, maakt Thomas duidelijk vanop het festivalpodium, “Boe voor Vic!”. Waarna hij op het festivalpodium Vics festivalbandje doorsnijdt en hem door de security van het festivalterrein laat verwijderen. “Het is gedaan, je kunt naar huis”, zijn Thomas’ strenge woorden. 

Met schaamrood op de wangen druipt de student af, geëscorteerd door zijn ouders. “Jouw festival is gedaan, je hebt het te veel uitgehangen”, vat Vics vader de situatie nog eens samen. Wedden dat hij zijn ouders dreigementen vanaf nu wel serieus neemt? 

Inge is al twee jaar single. “We zoeken een nieuwe man voor mama. Ze is een kei lieve mama en verdient dat”, aldus zonen Jules en César. Ze hebben ook een duidelijk beeld van hoe die ideale man eruitziet: “Hij moet grappig en sterk zijn, bruin haar hebben, van kindjes houden, blauwe ogen hebben en sportief zijn”, aldus de jongens. En ook heel belangrijk, “Hij mag maximum twee tatoeages hebben.” Best veel criteria. En dus blijkt Inges zoektocht tot nu toe geen succes te zijn. Wanneer zelfs Tinder geen soelaas brengt, neemt ‘Relatiebureau Jens Dendoncker’ het over.  

Tijdens een uitje op de kermis blijkt Inge erg bedreven te zijn in het spelletje ‘paardenrace’. Ze wint dan ook het groot lot: een date met een man naar keuze. “Ik kan niet kiezen”, aldus de vrijgezel. 

Laure is volgens haar vriend Jasper shopaholic. Ze heeft 160 paar schoenen en haar kleerkast puilt letterlijk uit. Laure koopt volgens haar vriend “wekelijks of bijna wekelijks” nieuwe kleren. Jasper is de wanhoop nabij en ziet maar één oplossing: Jens Dendoncker op zijn lief loslaten. Wanneer Laure haar favoriete uitstap, solden doen in Antwerpen, wil afronden op een terras wordt de rust onderbroken door een groep toeristen begeleid door gids Jens. ‘Kwistig Laureke’ blijkt voor één keer de meest populaire bezienswaardigheid van Antwerpen te zijn.

21:23 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: hoe zal ik het zeggen?, vtm, vtm hoe zal ik het zeggen? |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.