Ge Hadt Erbij Moeten Zijn: aflevering 2 op woensdag 8 november om 20.35 bij VTM : Showbizzkanaal

08/11/2017

Ge Hadt Erbij Moeten Zijn: aflevering 2 op woensdag 8 november om 20.35 bij VTM

Ge Hadt Erbij Moeten Zijn, vtm, vtm Ge Hadt Erbij Moeten Zijn, De strafste verhalen van bekend Vlaanderen werden vorige week tot leven gebracht in Ge Hadt Erbij Moeten Zijn. De startaflevering werd deze week door meer dan een miljoen kijkers gevolgd. Gemiddeld 665.000 kijkers waren erbij op woensdag, goed voor 28,3% marktaandeel (VVA 18-54, live +5). Tijdens de herhaling op zondag kwamen daar nog eens 376.000 kijkers (live +2) bij. Op woensdag 8 november 2017 krijgen Tom Waes, Bart Cannaerts en Sergio Quisquater de camera’s over de vloer bij hen thuis. Bij een kop koffie doen zij hun waargebeurde verhalen uit de doeken.

Omdat het vertellen van straffe anekdotes één van zijn specialiteiten is, schudt Sergio Quisquater de komende weken uitzonderlijk twee smeuïge verhalen uit zijn mouw. Te beginnen met een gebeurtenis uit zijn kindertijd. Als kleine Sergio was hij namelijk niet de braafste van de klas. Bij turnleraar Coco heeft Sergio het één keer iets té bont gemaakt. ‘Koning van de lipsync’ Sven De Ridder kruipt voor dit verhaal in de huid van leraar Coco en acteert naast zijn zoon Joshua Dean, die de jonge Sergio vertolkt.

Tom Waes keert eveneens terug naar zijn kindertijd. Als kleine jongen ging hij met zijn papa zeehonden spotten op zee. Wat niet zo eenvoudig bleek te zijn als eerst gedacht. Ook het schrijnende verhaal van Bart Cannaerts gaat de geschiedenisboeken in. Hij blikt terug op die ene keer toen hij zijn Volkswagen Vento wilde verkopen aan een paar doorgewinterde autohandelaars (gastrol voor Begir Memeti). Een plan dat anders uitdraaide dan hij had verwacht.

11:35 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: ge hadt erbij moeten zijn, vtm, vtm ge hadt erbij moeten zijn |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.