26000 schoolkinderen gezocht om wereldrecord te breken : Showbizzkanaal

08/11/2017

26000 schoolkinderen gezocht om wereldrecord te breken

blitz.JPGDe jongens van het kidspopduo BlitZ zitten niet verlegen om een stunt. Voor hun nieuwe single ‘Samen Met BlitZ’ gaan ze proberen op donderdag 9 november het wereldrecord high fives te breken voor het milieu.

Momenteel staat dit record op 25250 mensen die op hetzelfde moment een high five geven aan elkaar. ,,We willen met deze recordpoging tonen dat ‘onze schoolkinderen’ ook wel degelijk bezig zijn met dé toekomst, zoals we ook zingen in ons nummer. Als we met z’n allen als één grote scholengroep hieraan meedoen, moeten we zeker dit record kunnen verbreken”, aldus BlitZ. Ondertussen zijn reeds honderden scholen geregistreerd om deel te nemen aan de unieke milieu actie maar doen de jongens nog een laatste oproep naar extra scholen om toch die 26000 te kunnen halen.

Scholen kunnen zich nog registreren tot en met woensdag via www.blitzonline.be/highfive. Donderdag zal dan blijken samen met de gerechtsdeurwaarder of de Vlaamse basisscholen samen met BlitZ het wereldrecord hebben kunnen halen of niet. Enkele scholen zullen ook bezoek krijgen van Pieterjan van BlitZ.

Bij ‘Samen met BlitZ’ hoort ook een stoere dans, de milieudans die van de single nog een grotere knaller maakt.

09:55 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities, Muziek | Tags: schoolkinderen, blitz |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.