Foto's: Film 'Vele Hemels Boven de Zevende' in première in De Roma in Borgerhout : Showbizzkanaal

06/11/2017

Foto's: Film 'Vele Hemels Boven de Zevende' in première in De Roma in Borgerhout

DSC_0070.JPGVanavond ging 'Vele Hemels Boven de Zevende', langspeeldebuut van Jan Matthys, in première in aanwezigheid van cast en crew. De verfilming van Griet Op de Beecks succesroman ging op een unieke, feestelijke manier in première, in het prachtige decor van een uitverkochte De Roma. 

De film werd ook ontzettend emotioneel en warm onthaald in Nederland. Hij won zopas de Publieksprijs tijdens de Hoornse Filmdagen 2017 en de Publieksprijs van het Leiden Internationaal Filmfestival 2017.

Première in aanwezigheid van: 
Regisseur Jan Matthys (Quiz Me Quick, In Vlaamse Velden)
Griet Op de Beeck, auteur van het boek 'Vele hemels boven de zevende' die mee schreef aan het scenario.
Cast: Brit Van Hoof (Belgica, D'Ardennen), Koen De Graeve (Loft, De helaasheid der dingen), Sara De Roo (Rosie, Nowhere Man), Viviane De Muynck (Sprakeloos, D'Ardennen), Herman Gilis (Code 37, Van Vlees en Bloed) en Nell Cattrysse (The Broken Circle Breakdown)

Bekijk hier het fotoverslag! 

Synopsis

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In ‘Vele Hemels Boven de Zevende’ vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar, in dit bestaan dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Een film over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk.

‘Vele hemels boven de zevende’ is een productie van Caviar, in co-productie met Submarine Film en één (VRT), in samenwerking met distributeur Paradiso Filmed Entertainment, met de medewerking van Stad Antwerpen en dankzij de steun van de Antwerp Film Bonus met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF), Screen Flanders, het Nederlands Filmfonds, the Netherlands Film Production Incentive van het Nederlands Filmfonds, de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid, with the support of the MEDIA Programme of the European Union.

Vanaf 8 december in de Vlaamse bioscoop. 

23:01 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Fotospecial | Tags: vele hemels boven de zevende, de roma, borgerhout |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.