Foto's: Cultmusical 'Rocky Horror Show' zet Antwerpen op stelten! : Showbizzkanaal

05/11/2017

Foto's: Cultmusical 'Rocky Horror Show' zet Antwerpen op stelten!

musical.JPGDinsdagavond ging, niet toevallig op Halloween, de 'Rocky Horror Show' in première in De Shop in Antwerpen. Bekijk hier het fotoverslag!  Wie een klassiek musicalavondje verwachtte was eraan voor de moeite. "What did I just see?" ging gegarandeerd door meer dan 600 aanwezige 'Rocky'-maagden hun hoofd. Vijftien jaar na de laatste reeks vol schunnigheden en vetlapperij kan Vlaanderen eindelijk terug getuige zijn van deze gestoorde interactieve publieksshow die bol staat van de absurditeit, netkousen en onvervalste rock 'n roll.

Bekend Vlaanderen vergat twee uur lang alle gêne én de massaal opgekomen pers. De overvolle zaal, die speciaal werd omgebouwd voor deze show, ging volledig op in de obscene rollercoaster die 'Rocky Horror Show' heet. Rijst, waterpistolen, confetti en rubberen handschoenen vlogen in het rond bij het zien van de manipulatieve travestiet-wetenschapper Dr. Frank-N-Furter, zijn bedenkelijke supercreatie Rocky, de mysterieuze bediende Riff Raff, seutenkoppel Janet 'Slet!' Weiss en Brad 'Asshole!' Major, wacko's Magenta en Columbia, de rivaliserende Dr. Scott en een ziekelijke bende Transylvanians.

De zaal was na afloop als een slagveld herboren, en zo hoort het ook!

Vanop het premièrefeest klonken enkel superlatieven over de performance van deze professionele en zeer goed op elkaar ingespeelde cast. Koen 'Boring!' Van Impe kreeg het hard te verduren door het publiek maar was, met de vaseline op zak, duidelijk gewapend. Laurenz Hoorelbeke was letterlijk Dr. Frank-N-Furter en zijn schepping Rocky, gespeeld door Matthew Michel, die maanden lang in de fitness trainde voor deze rol, een lust om naar te kijken. De overacting van Nordin De Moor en Shana Pieters werkte enorm op de lachspieren. Om nog maar te zwijgen over Sven Tummeleer die als Dr. Scott "toevalligerweiss" heel de voorstelling vanuit een "wielstoel" mocht spelen.

Sébastien De Smet, Jasmine Jaspers en Maja Van Honsté wisselden als Riff Raff, Magenta en Columbia meer van accent als kostuum en maakten zo de freakshow compleet!

De 'Rocky Horror Show' blijft een hilarische én wilde rit vol rock ‘n roll en losbandigheid die zelfs de grootste musicalhater kan ontdooien. De productie is tot en met zondag 26 november te zien in De Shop in Antwerpen. Meerdere shows zijn al uitverkocht, wees er dus snel bij om nog je tickets te bemachtigen via www.deepbridge.be.

21:46 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: rocky horror show |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.