Zorgbedrijf Antwerpen stelt ‘Het recept van mijn leven’ voor : Showbizzkanaal

30/10/2017

Zorgbedrijf Antwerpen stelt ‘Het recept van mijn leven’ voor

Zorgbedrijf Antwerpen lanceert ‘Het recept van mijn leven’: een boek met de smakelijkste herinneringen van 24 bekende en minder bekende mensen die een band hebben met het Zorgbedrijf.

De pers is van harte welkom op de voorstelling op donderdag 2 november om 10.30 uur op het auteurspodium van de Boekenbeurs (hal 3 stand 315), Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen. Tv-kok Jeroen Meus, die ook meewerkte aan het boek, en de bijna 102-jarige Martha Katz bereiden er samen Katz’ ossenstaartsoep, een van de 24 recepten uit het boek.

Iedereen heeft wel een recept of een maaltijd waaraan hij of zij bijzondere herinneringen overhoudt. In ‘Het recept van mijn leven’ delen 24 bekende en minder bekende mensen hun heerlijke recepten en smakelijke verhalen: onder meer tv-kok Jeroen Meus, de bijna 102-jarige Martha Katz, zanger Will Ferdy, filmmaker Robbe De Hert, mama Gerdje Verheyden van Slongs Dievanons en andere klanten van Zorgbedrijf Antwerpen laten in hun potten kijken.

Het is niet zomaar een kookboek of een verhalenboek, maar een uniek boek opgebouwd zoals een levensverhaal. Met thema’s als kinder- en jeugdjaren, karakter, vriendschap, liefde, (groot)ouderschap en grijs- en wijsheid.

Het ‘recept van mijn leven’ bouwt zo voort op het succes van Mijn Boek, waarbij Zorgbedrijf Antwerpen senioren de kans geeft hun herinneringen op te (laten) tekenen in een levensverhaalboek. Daarnaast hecht Zorgbedrijf Antwerpen bijzonder veel belang aan gezonde en vooral ook lekkere voeding voor alle klanten en kan het bedrijf zelfs een Gault Millau Catering Award voorleggen.

In ‘Het recept van mijn leven’ brengt Zorgbedrijf Antwerpen de expertise op het vlak van maaltijden en levensverhalen samen. Het boek bevat 24 smakelijke verhalen die gerechten bundelen met herinneringen. Alle vertellers die hun recept delen, hebben een band met Zorgbedrijf Antwerpen: het zijn bewoners van serviceflats en woonzorgcentra, klanten van dienstencentra, familieleden van medewerkers… . Dat geldt ook voor de Bekende Vlamingen in het boek. 

Met ‘Het recept van mijn leven’ is Zorgbedrijf Antwerpen voor het derde jaar op rij aanwezig op de Boekenbeurs. Van het schrijf-uw-levensverhaal-invulboek dat Zorgbedrijf Antwerpen er vorig jaar lanceerde, zijn intussen meer dan 400 exemplaren verkocht. Zowat 150 mensen lieten de voorbije drie jaar hun levensverhaal al optekenen door een levensverhaalschrijver.

Praktisch:

· Stand ‘Mijn Boek’ van Zorgbedrijf Antwerpen op de Boekenbeurs in hal 4 (stand 439)

· Het recept van mijn leven’ is te koop op de Boekenbeurs, op www.deschakel.be en in alle dienstencentra en woonzorgcentra van Zorgbedrijf Antwerpen

· Tijdens de lanceringsperiode op de Boekenbeurs is het boek overal te koop aan de voordeelprijs van 19,95 euro in plaats van 21,95 euro

20:41 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Boeken/Strips | Tags: jan van rijswijcklaan, het recept van mijn leven, jeroen meus |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.