Trailer Bad Trip kondigt de motherf*cking grootste film aller tijden aan! : Showbizzkanaal

26/10/2017

Trailer Bad Trip kondigt de motherf*cking grootste film aller tijden aan!

bad_trip.pngNa de opvallende teaser heeft Bad Trip nu ook een motherfucking goeie trailer! In deze spectaculaire komedie schitteren Jonas Van Geel, Ben Segers, Gene Bervoets en Tom Audenaert in de hoofdrollen. De film van regisseur Dries Vos (Biker Boys, Allemaal Familie) werd geproduceerd door Marmalade. Entertainment One brengt Bad Trip op 6 december uit in de Belgische bioscopen.

Bekijk de trailer hier : https://youtu.be/IrWi5Ave4ko

In Bad Trip komen vier vrienden in de problemen, wanneer ze ongewild binnen één week een enorme hoeveelheid cocaïne moeten verkopen. Een haast onmogelijke opdracht voor de meest ervaren gangsters, maar voor deze vier losers, die geen schel kaas gegeten hebben van het drugsmilieu, compleet onmogelijk. De waanzinnige opdracht dwingt hen steeds dieper af te dalen in de krochten van de criminaliteit. Een spannende, explosieve en hilarische tocht die hen lijnrecht tegenover de Joodse maffia, een Turks drugkartel en een bende criminele motards zet.

 

18:23 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: trailer bad trip, marmalade. entertainment one |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.