DJ Hardwell jaagt SpongeBob de stuipen op het lijf bij Nickelodeon : Showbizzkanaal

26/10/2017

DJ Hardwell jaagt SpongeBob de stuipen op het lijf bij Nickelodeon

nick.JPGDJ Hardwell laat zich dinsdag 31 oktober van zijn meest angstaanjagende kant horen in de Halloween-special van SpongeBob SquarePants op Viacom-zender Nickelodeon. Hardwell kruipt in de stop-motion geanimeerde aflevering De legende van Boe-kini Broek in de geest van de Vliegende Hollander. Als SpongeBob Halloween eerder grappig dan eng blijkt te vinden doet de Vliegende Holland z'n uiterste best om SpongeBob en Patrick toch de stuipen op het lijf te jagen.

Hardwell: "Ik vind het als groot fan echt een enorme eer om gevraagd te zijn deze rol in te spreken in SpongeBob! De rol van Vliegende Hollander was een hele toffe om te doen, want hij is heel erg druk en heel erg evil. Als ik op het podium sta kan ik ook aardig schreeuwen, dus de gelijkenis is duidelijk aanwezig!"

De SpongeBob SquarePants Halloween-special is op dinsdag 31 oktober om 14.45 uur te zien op Nickelodeon en daarna terug te kijken op nickelodeon.be en in de Nickelodeon Play app.

 

08:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: dj hardwell, spongebob, nickelodeon |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.