August Alsina komt op zaterdag 9 februari 2018 naar La Madeleine in Brussel : Showbizzkanaal

26/10/2017

August Alsina komt op zaterdag 9 februari 2018 naar La Madeleine in Brussel

La Madeleine in Brussel, August Alsina, concert August Alsina, R&B-zanger August Alsina is geboren en getogen in New Orleans en wil dolgraag in de voetsporen treden van de plaatselijke muzieklegendes die hem voorgingen. Na verscheidene covers op YouTube - goed voor miljoenen views - tekende Alsina in 2007 bij Def Jam Recordings. Daarmee bleek de eerste stap richting succes gezet.

In 2014 kwam zijn eerste album 'Testimony’ op nummer 2 de Billboard 200 binnen. Het album telt nummers als 'I Luv This Shit’, met Trinidad James, en 'No Love’, met Nicki Minaj. Datzelfde jaar werd Alsina uitgeroepen tot 'Best New Artist’ op de BET Awards.

Zijn tweede album, 'This Thing Called Life’, verscheen in 2015 en kwam eveneens de top 20 van de hitlijsten binnen, met nummers als 'Hip Hop’. In 2017 keerde hij terug in de spotlights met nieuwe singles 'Drugs’, 'Don’t Matter’, 'Lonely’ en 'Wait’.

De ticketverkoop voor het concert van August Alsina op 9 februari in La Madeleine start op vrijdag 27 oktober om 11u via www.greenhousetalent.be.

10:55 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: la madeleine in brussel, august alsina, concert august alsina |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.