Marcel Vanthilt @ Die huis: morgenavond 24 oktober 2017 om 20.40 uur op Eén. : Showbizzkanaal

23/10/2017

Marcel Vanthilt @ Die huis: morgenavond 24 oktober 2017 om 20.40 uur op Eén.

één.JPGHyperactief bezoek morgenavond in Die huis: Eric Goens ontvangt er Marcel Vanthilt. Marcel is nog geen minuut geland in Zuid-Afrika, of het showbeest komt al boven: "Goeiendag! Belgium is here!" Marcel lijkt constant bezig. Kan hij ooit tot rust komen? "Absoluut. Het springerige en de chaos is in mijn hoofd. Dus met wandelen alleen kom ik al tot rust. Ik kan ook heel goed alleen zijn. Ah ja, ik amuseer mezelf." (lacht)

Binnenkort wordt Marcel 60 jaar. Iets wat voor hem vreemd aanvoelt: "Voor mij is het nog altijd precies alsof het morgen gaat beginnen. Ik wil dat nog doen en dit nog doen... Het begint nog allemaal."  Toch heeft Marcel al een lange en bijzondere carrière achter de rug. "En ik heb nog altijd het gevoel: ik heb nog niets gedaan en het moet nog allemaal beginnen. Je merkt aan de reacties van jongere mensen dat ze denken: u hebben we al gehoord, nu is het aan ons. En ik denk: alé, ik ben nog dezelfde als toen ik 20 jaar oud was! Alleen heb ik nu een ouder lijf."

Marcel vertelt in Die huis over de voorbije jaren, die best moeilijk voor hem waren. "Er is veel gebeurd, de laatste 2, 3 jaar. En daarvan denk ik nu: c'est la vie. Eerst stierf mijn hond, daarna werd mijn moeder ziek. Toen een paar jaar ziekenhuis in, ziekenhuis uit... En dan stierf ze. Het jaar daarna een scheiding. Het heeft me doen beseffen dat ik lange tijd een gelukzak ben geweest." 

Die huis: morgenavond 24 oktober om 20.40 uur op Eén.

Die huis is een programma van Het nieuwshuis voor Eén.

20:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: marcel vanthilt, eén |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.