Na Studio 54 Sportpaleis nu ook door het daar heen kleinere club edities : Showbizzkanaal

08/10/2017

Na Studio 54 Sportpaleis nu ook door het daar heen kleinere club edities

studio54-2017.jpgAfgelopen nacht gingen ruim 9.000 discofans uit de bol op wat alweer de 16e editie was van Studio 54 Sportpaleis. Bij de aankondiging van deze editie eerder dit jaar, gaf de organisatie aan het over een iets andere boeg te willen gooien. Aan de grootste show met veel glitter en glamour en een haast onherkenbare, tot gezellige nachtclub omgebouwde Sportpaleis, werd niet geraakt. Het was vooral muzikaal dat Studio 54 Sportpaleis zich dit jaar onderscheidde van de voorgaande jaren.

Uiteraard bleef disco het belangrijkste genre, maar er werd ook uitgeweken naar soul & funk uit de jaren ’70, ’80, ’90 en zelfs 2000. Alles van Diana Ross tot Bruno Mars met hier en daar zelfs een streepje Pharell Williams en Daft Punk! Hoogtepunt was het gezamenlijke optreden van onze eigen showqueens Nathalie Meskens en Natalia!  Zij brachten een uniek optreden en wisten de zaal, geheel op hun eigen manier, in vuur en vlam te zetten. Tom De Cock was presentator van dienst en praatte de wervelende avond aan elkaar.

 Kleinere club edities door het jaar heen

De belangrijkste aankondiging werd echter tot vandaag geheim gehouden. Vanaf dit najaar gaat Studio 54 opnieuw naar zijn ‘roots’ en zullen er, door het jaar heen en op verschillende locaties in Vlaanderen, Studio 54 feesten worden georganiseerd. Met deze kleinere settings kan er nog meer worden ingezet op het gevoel van ‘exclusiviteit’. Wisselende thema’s garanderen dan weer de ‘beleving’ van de party’s.  Maar bovenal…je hoeft niet telkens een jaar te wachten om de unieke sfeer van een Studio 54 party te beleven!

De eerste editie van Studio 54 gaat door in THE VILLA (Antwerpen) op vrijdag 24/11 met als thema ‘With love from Russia’.

Iedereen die afgelopen zaterdag is sportpaleis was zal een uitnodiging krijgen om deze eerste editie gratis mee te maken. Aan de kassa betaal je €10,- entree.

De data voor 2018 worden binnenkort bekendgemaakt. 

18:33 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: studio 54 sportpaleis, studio 54, the villa |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.