Marianne Vos @ Buurman, wat doet u nu?: maandag 9 oktober om 21.30 uur op Eén : Showbizzkanaal

08/10/2017

Marianne Vos @ Buurman, wat doet u nu?: maandag 9 oktober om 21.30 uur op Eén

marianne_vos.JPGIn de derde aflevering van Buurman, wat doet u nu? gaat Cath Luyten op visite bij wielrenster Marianne Vos. Ze is nog maar 30 jaar, maar al een legende. Marianne is onder andere twaalfvoudig wereldkampioene en tweevoudig olympisch kampioene in de verschillende disciplines van de wielersport. En ze is nog lang niet klaar met winnen. Reden genoeg voor Cath Luyten om haar beter te leren kennen. 

Cath trekt naar Babyloniënbroek, in de provincie Noord-Brabant. Marianne is er opgegroeid en heeft er haar hart verloren.  Ze bouwde er een huis en woont daar samen met haar ouders en haar broer. In het huis valt aan niets te merken dat er een wielerkampioene woont met een indrukwekkend palmares. Maar in het dorp des te meer. "Het is bijna té gek," zegt Marianne daarover.

Marianne geeft Cath een verrassende inkijk in haar ziel: ze vertelt hoe haar professionele wielercarrière erg moeilijk te combineren is met een gezin. "Ik heb nog nooit een fatsoenlijke relatie gehad."  Maar ze wil stilaan graag een gezin stichten.

19:07 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: marianne vos, buurman, wat doet u nu? |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.