Henny Vrienten @ Buurman, wat doet u nu?: maandag 2 oktober 2017 om 21.30 uur op Eén : Showbizzkanaal

01/10/2017

Henny Vrienten @ Buurman, wat doet u nu?: maandag 2 oktober 2017 om 21.30 uur op Eén

Buurman, wat doet u nu?, Henny Vrienten, In de tweede aflevering van Buurman, wat doet u nu? gaat Cath Luyten op maandag 2 oktober langs bij Henny Vrienten, zanger van de band Doe maar. Hier, in de populairste Nederlandstalige band aller tijden - heeft Henny Vrienten zijn plaats in de muziekgeschiedenis verzekerd. Henny is nu bijna 70, heeft 5 kinderen en woont in centrum Amsterdam, waar hij Cath ontvangt.

Cath treft Henny net op het moment dat hij zijn jongste zoon Melle (10) naar school brengt. De rebelse rockgod van weleer blijkt een erg bezorgde vader te zijn. “Bij mijn oudste zoon fietste ik twee weken lang achter hem aan op weg naar school zonder dat hij het wist.”

Henny neemt Cath mee naar zijn buitenverblijf in Diepenheim, om er helemaal tot rust te komen. Dat heeft hij nodig na zijn burn-out van enkele jaren geleden. "De stoppen sloegen door, ik kon niet meer."

Ontdek hieronder meer over de aflevering van Buurman, wat doet u nu? met Henny Vrienten.

20:53 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: buurman, wat doet u nu?, henny vrienten |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.