Hasselt maakt zich klaar voor 2 dj’s van wereldformaat : Showbizzkanaal

26/09/2017

Hasselt maakt zich klaar voor 2 dj’s van wereldformaat

Hasselt, Na de eerder aangekondigde komst van wereldster David Guetta naar de Ethias Arena op vrijdag 20 oktober, is er nu opnieuw een grote naam uit de DJ-wereld die  Hasselt afzakt. Op zaterdag 14 oktober komt de dj KUNGS naar Versuz voor een uniek optreden. Beide Franse dj’s behoren tot de absolute wereldtop en speelden afgelopen zomer op de grootste festivals en in de grootste clubs. Het belooft dan ook een muzikaal ‘warme herfst’ te worden op de Grenslandhallensite.

KUNGS is de artiestennaam van de in Frankrijk geboren Valentin Brunel. Hoewel hij amper 20 jaar oud is, heeft deze dj en producer al enkele wereldhits op zijn naam staan. Al van jongs af aan werkte hij aan remixen voor oa. Axwell & Ingrosso en Lost Frequencies. Hiermee werkte hij zich achter de schermen in de kijker van enkele grote dj’s. David Guetta was één van de eerste om hem onder te arm te nemen en liet hem in januari 2016 het voorprogramma verzorgen van zijn Europese ‘Listen Tour’.
 
Zijn grote doorbraak als DJ/artiest kwam er met zijn remix van “This Girl”, een song origineel van de hand van de Australische Cooking on 3 Burners. Het werd dé zomerhit van 2016 en een nr #1 hit in heel wat landen.  Al snel volgde een eigen album Layers, waaruit de hits ‘Don’t you know’ en ‘I feel so bad’ voortvloeiden
 
Met een eigen album en 3 wereldhits behoort KUNGS tot de absolute top. Afgelopen maanden speelde hij in gerenommeerde clubs en op grote festivals als; Coachella, Lollapoolza Berlin, Tomorrowland, Ultra Music Festvial,… en was hij ook supporting act van David Guetta tijdens zijn BIG concerten  in de bekende club Ushuaïa op Ibiza.

Zaterdag 14 oktober staat KUNGS achter de draaitafel van VERSUZ voor een uniek optreden.

Een week later is het de beurt aan David Guetta om maar liefst 12.000 concertgangers aan het dansen te krijgen in de Ethias Arena. De zaal is dan ook de perfecte locatie om een productie van de omvang van de show waarmee David Guetta de wereld rondtoert onderdak te bieden. Ook dit jaar zal de DJ er neerstrijken met een meer dan indrukwekkende show!

Een niet te missen kans omdat het, naast zijn optreden op Tomorrowland, het enige optreden is van Guetta op Belgische bodem!

En Guetta komt niet alleen…Regi zal voor een spetterend einde van het concert zorgen.

Geen betere ‘special guest’ dan de man achter de nummer één hit van het moment. Een paar weken geleden stootte Regi met zijn single ‘Where Did You Go (Summer Love)’ monster/zomerhit Despacito van de troon.

Verder op de line-up: Maarten Vancoillie. Vancoillie is niet enkel radiopresentator op Q-Music, maar ook dj. Op 20 oktober verzorgt hij het voorprogramma van David Guetta.

*Beide events zijn een samenwerking tussen de Luikse eventorganisator LEGENDZ en Versuz en de Ethias Arena/Sportpaleis groep.
‘KUNGS’ @ Versuz
Zaterdag 14 oktober 2017 – Ethias Arena Hasselt – 21:00 - 04:00
EARLY BIRD TICKET: € 10,- (€1,50 administration fee)
REGULAR PRE SALE TICKET : € 15,- (€1,50 administration fee)
https://www.versuz.be/nl/events/20171014_versuz-presents-...

12:55 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: hasselt, david guetta, dj kungs |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.