Henk Dissel valt Vlaanderen binnen als "Een Bom" : Showbizzkanaal

06/09/2017

Henk Dissel valt Vlaanderen binnen als "Een Bom"

henk_dissel.JPGDe sympathieke Nederlandse zanger Henk Dissel, droomde al op jonge leeftijd van een carrière in de showbizz. Na deelname aan diverse talentenjachten gooide Henk in 2008 als één van de finalisten hoge ogen bij de Tros Sterren.nl academy. Het leidde tot een platencontract en de debuutsingle ‘10 seconden later’. Met de singles ‘Lange Nacht’ (2012) en ‘Een Bom’ (2012) breekt Henk definitief door in Nederland.

5 jaar later wilt ook Henk, Vlaanderen laten kennismaken met zijn succesverhaal. Met 'Een Bom' hoopt hij ook hier alle harten te veroveren. "Een Bom is een leuk, up-tempo single met een vrolijke en dansbare beat. Met mijn vast team, producer Bas van den Heuvel en tekstschrijver/componist Willem Gunneman, hebben we er samen voor gezorgd dat 'Een Bom' een knaller van een single is", zegt Henk. Dat hij voor deze single in augustus van dit jaar een gouden plaat in ontvangst mocht nemen beaamt alleen maar het succes ervan. Met meer dan 4 500 000 views voor 'Een Bom' op Youtube en 250 boekingen per jaar, mag Henk zich dan ook tot de grotere zangers rekenen die Nederland rijk is.

De clip van 'Een Bom' kan je hier bekijken! 

'Een Bom' is te verkrijgen op iTunes en te beluisteren op Spotify!

12:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: henk dissel, een bom, single een bom |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.