Repetities TINA DE MUSICAL van start : Showbizzkanaal

05/09/2017

Repetities TINA DE MUSICAL van start

In Amsterdam zijn de repetities begonnen van de nieuwe Nederlandse familievoorstelling Tina de musical, naar het populaire tijdschrijft Tina. Tina de musical gaat op zondag 22 oktober 2017 in première in het Zaantheater in Zaandam en wordt geproduceerd door Homemade Productions.

De dag begon met het traditionele aansnijden van de taart. Schrijver en regisseur Dick van den Heuvel is trots op de nieuwste Homemade-voorstelling: "Het is onze grootste productie tot nu toe, zowel voor als achter de schermen en dat vind ik heel spannend, maar het is een logische stap in onze ambitie als producent. Het belooft een ontzettend vrolijke voorstelling te worden, voor jong en oud met herkenbare thema’s en geweldige muziek van Jeroen Sleyfer.”

Het verhaal

Tina, Puck en Fabio maken wekelijks in Tina heel veel avonturen mee tijdens het maken van de nieuwste Tina en dankzij hen wordt het blad altijd weer goed gevuld. Maar wat moet Tina als ze stiekem verliefd wordt op de knappe koerier Bobby en haar ouders veel te druk zijn om haar te helpen? Gelukkig heeft oma heel veel ervaring in de liefde en komt ze speciaal uit Ibiza om Tina te helpen.

Musical Sing-a-Long

Vorige week was een voorproefje van Tina de musical al te zien tijdens de AVROTROS Musical Sing-a-Long, de afsluiter van de Uitmarkt Amsterdam. Op Youtube (AVROTROS, Tina, Homemade Productions) is het optreden van Tina de musical tijdens de Sing-a-Long inmiddels al bijna 36.000 keer bekeken.

Tina de musical, met o.a. Annick Boer, Alexandra Alphenaar, Ridder van Kooten en Mylène & Rosanne, gaat op zondag 22 oktober 2017 in première en is daarna tot en met 1 april 2018 ruim 100 keer te zien in heel Nederland. Voor meer informatie en de speellijst: www.tina-musical.nl.

11:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: homemade productions, tina de musical, jeroen sleyfer |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.