Zanger Danny De Roover stelt compilatie-CD "Dancing parasol vol.1" en nieuwe single voor : Showbizzkanaal

07/08/2017

Zanger Danny De Roover stelt compilatie-CD "Dancing parasol vol.1" en nieuwe single voor

album.JPGDanny De Roover is naast bekende Vlaamse zanger ook de uitbater van Dancing Parasol, de Vlaamse Schlagertempel gelegen te Velzeke aan de poort van de Vlaamse Ardennen. 

Hij is echter ook bekend van zijn deelname aan het VIER-programma “The Show Must Go On”. Bart Balcaen is de platenbaas van Hitfabriek, het label dat de Vlaamse muziek een warm hart toedraagt en bestaand en nieuw talent steunt.

Op maandag 14 augustus stelt Danny De Roover zijn unieke compilatie-CD voor in Dancing Parasol. 

“Het gaat om een uniek gebeuren”, zegt Bart Balcaen, “want het is de eerste keer dat een artiest een verzamel-CD uitbrengt samen met bevriende collega-artiesten. Ik ben bijzonder tevreden dat ik daar met Hitfabriek mijn medewerking aan mag verlenen”.

Deze collega-artiesten zijn niet van de minste, want het gaat om Frank Galan, Salim Seghers, Herbert Verhaeghe, Guy Neve, Torsten, Jennifer Berton, Manuel & Sylvia, Mr. Jive, Sammy Baker en Kurt Kraemer. Vanzelfsprekend ontbreekt ook Danny De Roover niet op deze verzamel-CD die tevens samen met deze uitgave ook zijn allernieuwste single voorstelt getiteld “Vrouw Van Mijn Leven”. “Ik heb voor deze artiesten gekozen, omdat ze allen op regelmatige basis bij mij komen optreden en zij bij wijze van spreken hier kind aan huis zijn”, legt Danny De Roover uit. “Op die manier is deze compilatie-CD een win-win situatie voor ons allemaal.”

21:40 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.