Gerty Christoffels in De Laatste Kans : Showbizzkanaal

07/08/2017

Gerty Christoffels in De Laatste Kans

de_laaste_kans.JPGGerty Christoffels gaat acteren. In oktober is ze in theater De Roxy in Sint-Truiden te zien in de komedie “De Laatste Kans” van Jeroen Maes.

Gerty speelt de rol van relatietherapeute Chris Deféver. Gerty, die ook nog steeds ook op tournee is met “De Drie Grijzen”, de reünieshow van “De Drie Wijzen”, keert daarmee terug naar een oude liefde: het theater. Haar vader was schrijver, regisseur en acteur en nam Gerty als klein meisje al mee naar het toneel. Zo werd ze als kind al gebeten door de theatermicrobe. Toen ze deze rol in “De Laatste Kans” kreeg aangeboden, heeft ze danook niet lang getwijfeld. Gerty is bij het grote publiek bekend van tal van tv-programma’s. Ze begon als presentatrice van “Boeketje Vlaanderen” op de toenmalige BRTN. Later volgden “Het ei van Christoffels” en “De Drie wijzen”. Na haar overstap naar VTM, presenteerde ze onder andere de talkshow “Gerty”, het magazine “Domino”, “De Surpriseshow” en “Wie van de Drie” . Naast Gerty spelen in “De Laatste Kans” ook Tine Priem (Tamara uit “Thuis”), Hilde Gijsbrechts (Elke uit “Wittekerke”), Gunter Reniers (“De Kotmadam”, “Hallo België”) en Yves Caspar.

De Laatste Kans
Het gaat niet goed met het huwelijk van Rudi en Mia. Er zit heel wat sleet op hun relatie. Mia heeft besloten haar man nog een laatste kans te geven. Maar enkel wanneer hij toestemt in een sessie bij een relatietherapeut. Die sessie krijgt plots een heel andere wending, wanneer Gino onverwacht voor de deur staat. Gino is een oude schoolkameraad van Rudi. Hij heeft besloten om al zijn facebook vrienden persoonlijk een bezoek te brengen. Vandaag is Rudi aan de beurt. Door een misverstand neemt Gino de plaats in van de relatietherapeut. Wanneer ook de echte therapeut komt opdagen, moet Rudi alles op alles zetten om zijn laatste kans niet te verknoeien.
“De Laatste Kans” is een komedie van Jeroen Maes.

De voorstelling speelt van 6 t.e.m. 29 oktober in Theater De Roxy in Sint-Truiden.

Info en tickets: www.deroxy.be

21:05 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: tine priem, hilde gijsbrechts, gunter reniers, yves caspar, de laatste kans, gerty christoffels |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.