Diana: Tragedy Or Treason? is op vrijdag 1 september 2017 om 22:50 uur te zien bij TLC : Showbizzkanaal

28/07/2017

Diana: Tragedy Or Treason? is op vrijdag 1 september 2017 om 22:50 uur te zien bij TLC

diana.JPGOp 31 augustus is het 20 jaar geleden dat Lady Diana overleed, de vrouw die meer was dan een prinses en geliefd was over de hele wereld. Ze was een stijlicoon en een toegewijde moeder, en ze gaf een compleet nieuwe betekenis aan het woord koninklijk, zo sterk dat velen vreesden dat zij ooit de monarchie zou onderuithalen. Haar dood zorgde dan ook voor een grote schok in de wereld,maar niet alleen vanwege het verdriet. Al snel kwamen er vraagtekens bij haar overlijden. Was ze inderdaad het slachtoffer van een noodlottig auto-ongeluk in Parijs toen de beschonken chauffeur de paparazzi wilde afschudden, of werd ze moedwillig om het leven gebracht? De documentaire Diana: Tragedy or Treason?bekijkt alle theorieën op gedetailleerde wijze. Daarnaast geeft de documentaire inzicht in het leven van de prinses zelf, de beweging die ze creëerde en de wereld die ze achterliet.

Door middel van interviews met Andrew Morton, de persoonlijke biograaf van prinses Diana, en goede vrienden Mary Robertson en James Colthurst schetst de documentaire een beeld van het leven van prinses Diana achter de schermen, haar relatie met prins Charles en hoe zij als moeder voor haar twee zoons zorgde. Daarnaast wordt onder andere met haar bodyguard Ken Wharfe en misdaadverslaggeefster Tamron Hall gesproken. Ook wordt er gekeken naar de gebeurtenissen die hebben geleid tot de tragische nacht waarin haar leven eindigde, en verschillende complottheorieën rondom de dood van de prinses.

11:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: tragedy or treason, diana: tragedy or treason, prinses diana |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.